Zakelijke hardware die past als een jas

Een apparaat waar je dagelijks mee werkt, moet je passen als een jas. Daarom hebben wij een bewuste keuze gemaakt voor HP én Microsoft. Beide partners bieden krachtige zakelijke devices die een unieke werkervaring geven. De installatie verzorgen wij, dus je kunt direct aan de slag. Toch een probleem? Omdat wij partner zijn van HP en Microsoft, zijn onze lijnen lekker kort.

Microsoft Surface

De Surface is de eigen productlijn van Microsoft en bied een veelzijdig assortiment. Ben je op zoek naar een ultra-lichte en veelzijdige tablet of juist naar een dunne en stijlvolle laptop? Of ga je voor allebei en kies je voor dé ultieme laptop die je ook als tablet kunt gebruiken. Ook devices voor het creatieve proces of digitale whiteboards behoren tot de mogelijkheden. Genoeg keuze waar wij jou graag bij adviseren.

Lees verder
Microsoft Surface
HP devices

HP zakelijke devices

Ook HP biedt een zeer uitgebreide lijn aan zakelijke devices, variërend van tablets, laptops, desktop pc’s en printers. Vanuit ons streven naar innovatie en kwaliteit leveren wij uitsluitend modellen uit de HP Premium range. Ga jij voor het dunste en lichtste notebook ooit uit de Elite lijn of voor een krachtige laptop uit de Pro lijn? Ontdek welke het beste aansluit bij jouw werkzaamheden.

Lees verder

HPE servers

De infrastructuur is het hart van de organisatie. Wanneer je deze niet goed beveiligd kan jouw bedrijf niet optimaal functioneren. Daarom onze keuze voor servers van HP. Zij zijn bewezen betrouwbaar, bieden uitstekende prestaties en zijn de veiligste ter wereld. Meer weten?

Contact opnemen
HPE servers