Je bent hier:

Overal veilig samenwerken

Met slimme IT-beveiliging en geavanceerde oplossingen werk je overal veilig en behoud je volledige controle over je data.

Digital Cloud Suite - Workspace services - Security

Bescherm je organisatie, beveilig werkplekken

Ondernemers krijgen steeds vaker te maken met cybercrime. Phishingmails en spookfacturen zijn veelgebruikte manieren om toegang te krijgen tot jouw bedrijfsgegevens. Beveilig de voordeur en neem doeltreffende maatregelen om dreigingen als malware en virussen voor te zijn met onze security oplossingen.

Beveilig de voordeur 

Door middel van geavanceerde en krachtige security oplossingen zoals meervoudige authenticatie en monitoring-technieken beschermen wij jouw bedrijfsaccounts. 

Beveilig de voordeur met Security
Compliant in Azure

Werk veilig en compliant met data 

Waarborg de veiligheid van gevoelige bedrijfsinformatie met maatregelen die jouw data beschermen, maar er ook voor zorgen dat jouw medewerkers gewoon kunnen blijven werken. Denk bijvoorbeeld aan informatie die automatisch wordt verwijderd, omdat je ze niet langer mag bewaren.

Beheer en beveilig apparaten 

Collega’s die thuiswerken of met mobiele apparaten toegang hebben tot jouw bedrijfsgegevens kunnen een veiligheidsrisico vormen. Tref maatregelen voor het beheer en beveiligen van apparaten door het opstellen van een IT-beleid.

Devicemanagement onderdeel van Security

iBaas 

Onder de naam Informatiebeveiliging as a Service, heeft Herke ICT Group een pakket aan producten en diensten ontwikkeld en samengesteld waarmee we bedrijven kunnen bijstaan en ondersteunen in het beter beheersen van informatiebeveiliging binnen bestaande processen, het beter beveiligen van systemen en het op peil houden van het informatiebeveiligingsbewustzijn van de medewerkers.

Bewustwording en gedrag 

Naast technische maatregelen om veilig te werken is bewustwording van je medewerkers een grote uitdaging. Zij werken dagelijks met de systemen en data en vormen het grootste risico. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren wij jou en je medewerkers in een interactieve training veilig om te gaan met bedrijfsgegevens.