Gebruiker aan het woord: Ecosystems Europe

In deze whitepaper laten we Celina Costa, Financial Controller bij Ecosystems Europe, aan het woord over de keuze voor Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ecosystems Europe is een specialist in gasreiniging. Zij adviseren en leveren installaties voor het reinigen van afgassen en vloeistoffen. Dit resulteert in een economisch aantrekkelijke verbetering ten aanzien van milieueisen.

Het hoofdkantoor van Ecosystems Europe is gevestigd in Alkmaar. Ecosystems Europe heeft tevens een kantoor in Brazilië en veel collega’s werken in België. Ecosystems Europe verkoopt hun diensten en producten in verschillende Europese landen. Dat vereist nogal wat van hun boekhoudsysteem.

Meer weten? Download de whitepaper

Begin 2019 is Ecosystems Europe overgestapt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zij combineren dit met het Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement en Office 365. In deze whitepaper lees je hoe Ecosystems dit heeft aangepakt en welke voordelen zij in de dagelijkse werkzaamheden ondervinden nu ze werken met Dynamics.

whitepaper Business Central