Ontdek de voordelen van werken in de Cloud

Op de zaak, thuis of onderweg, altijd je gegevens bij de hand. Kostenbesparing en productiviteitstoename zijn belangrijke voordelen van de Cloud, net als gebruiksgemak en eenvoudige toegang. Kies je voor de Cloud? Dan bieden wij Cloud met Support. Alle voordelen van de Cloud, met net dat beetje extra. En dat in de vorm van een flexibel maandabonnement.

Een moderne én veilige werkplek

Office 365 is het Office-pakket dat we allemaal kennen, met o.a. Outlook, Word, Excel en PowerPoint plús extra services zoals OneDrive, SharePoint Online, Skype for Business en Microsoft Teams. Altijd, overal en veilig samenwerken. Dat wil jij toch ook?

Lees verder
Office 365: Altijd en overal toegang tot jouw gegevens
SharePoint: Meer inzicht in jouw projecten

Meer inzicht in jouw projecten

Projecten overzichtelijk managen? Dan is SharePoint Online dé oplossing. Alle informatie sla je op één centrale plek op. De rechtenstructuur zorgt ervoor dat alleen de betrokken projectleden (in- en extern) toegang hebben tot de informatie. Wel zo’n veilig idee. Nieuwsgierig?

Lees verder

Effectief intern communiceren (sociaal intranet)

Ook voor de opzet van een intranet is SharePoint Online een geschikte tool. Alle collega’s hebben toegang tot de voor zijn/haar belangrijke documenten. Door de aanwezigheid van versiebeheer beschikt iedereen ook direct over de laatste versie. Net zo handig. Meer weten?

Lees verder
SharePoint: Effectief intern communiceren (sociaal intranet)
Skype for business: Altijd en overal bellen, chatten en online vergaderen

Altijd en overal bellen, chatten en online vergaderen

Medewerkers zitten niet meer van 9 tot 5 achter hun desktop op een vaste plek op kantoor. Zij werken flexibel; op kantoor of onderweg op verschillende devices. Inefficiëntie ligt op de loer. Werk met Skype for Business als een team, waar je ook bent, wanneer je maar wilt en met wie dan ook. Zelf ervaren?

Lees verder

CRM én ERP oplossing in de Cloud

Microsoft Dynamics 365 biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer. Dé verbinding tussen financiën, sales, service en operatie om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te verbeteren en de groei van jouw organisatie mogelijk te maken. Benieuwd hoe?

Lees verder
Microsoft Dynamics 365: CRM en ERP oplossing in de Cloud
Microsoft 365: Op een veilige manier samenwerken

Op een veilige manier samenwerken

Microsoft 365 biedt jou het beste van Office 365 in combinatie met Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Dé oplossing om vanaf elke gewenste locatie slim samen te werken zonder de veiligheid van jouw data op het spel te zetten. Ook flexibel werken en jouw data optimaal beveiligen?

Lees verder

Serverbeheer in de Cloud

Heb jij weleens gedacht aan managed hosting? Daarbij maak je gebruik van onze virtuele servers in het datacenter en valt het beheer van deze servers ook onder onze verantwoordelijkheid. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand. Waarom nog zelf investeren in kennis en apparatuur als dit niet meer nodig is?

Lees verder
Managed Hosting: Serverbeheer in de Cloud