Vacature Support Consultant

team Herke ICT Group

‘Inspired by technology’. Wij laten ons inspireren door ICT en werken met passie. Medewerkers krijgen vrijheid en mogelijkheden om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Wij geloven in het delen van informatie. Herke ICT Group is een groeiende organisatie.

Als één van de grotere Microsoft partners en HP Silver Partner behoren wij tot de top van de Nederlandse ICT leveranciers. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van implementatie en beheer van ICT infrastructuur. Naast het leveren van ICT oplossingen en diensten zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van BouwVision: financiële en relatiebeheer software en apps voor bouwbedrijven. Dit doen wij met 60 enthousiaste collega’s op onze locatie in Alkmaar. Op dit moment is er een vacature voor een medewerker op onze Servicedesk Business Solutions. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een

Support Consultant

40 uur per week

Als Support Consultant ben jij hét aanspreekpunt voor onze BouwVision klanten. Vanuit ons kantoor in Alkmaar los jij voor onze BouwVision klanten complexe problemen en vragen op. Je zorgt met een snelle analyse van de knelpunten voor een goede beoordeling van het issue en daar waar mogelijk probeer je de klant direct te hulp te staan. Het contact met onze klanten verloopt via telefoon, email en Teamviewer.

Via ons eigen systeem heb je toegang tot alle benodigde onderdelen van de software, van serverniveau tot aan de gebruikersinstellingen. Naast de gebruikersdocumentatie waar je gebruik van kunt maken, werk je ook intensief samen met support collega’s en BouwVision Consultants om zo snel mogelijk tot de juiste oplossing te komen. Kom je er zelf niet direct uit, dan staat er altijd een collega klaar om samen met jou de klant blij te maken.

Naast het beantwoorden van vragen over het gebruik van de BouwVision software krijg je van ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot consultant of specialist, waardoor jouw supportwerkzaamheden op termijn kunnen verschuiven van 1e lijns naar 2e of 3e lijns calls, of zelfs naar consultancy werkzaamheden.

Bij dit alles staat het plezier hebben in je werk voorop. Wij geloven dat je datgene moet doen wat je leuk vindt. Als gevolg van de aanhoudende groei van onze klanten, in combinatie met het doorgroeien van onze huidige Support Consultants, zijn wij continu op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s.

Wij bieden

  • Een afwisselende baan met de allernieuwste technieken.

  • Volop doorgroeimogelijkheden.

  • Een zeer gezellige en collegiale werksfeer.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Flexibele werktijden.


Wij vragen

  • Iemand die de klant op nummer 1 zet.

  • Klantgerichte en analystische vaardigheden.

  • Affiniteit met 1e of 2e lijns support.

  • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding in een relevante studierichting (IT/Bussines/Finance).

  • Kennis van de branche (bouw) geen eis, maar wel een pré.

 

Bepaal zelf je loopbaan

Wij willen graag dat onze medewerkers zich doorontwikkelen. Als jij vanuit je rol van Support Consultant wilt doorgroeien naar Bouwvision Consultant, dan gaan wij daar samen met jou voor zorgen. Tijdspad en einddoel gaan altijd in goed overleg. Nogmaals, wij willen dat jij elke dag met plezier naar je werk toe gaat.

Interesse of meer info?

Heb jij interesse in de vacature van Support Consultant en overtuig jij ons waarom wij voor jou moeten kiezen? Stuur je CV en motivatie t.a.v. Pamela Heuvelman naar vacature@herke.nl. Reageer vóór 16 februari 2018.

Wil je meer informatie? Bel dan met Pamela Heuvelman op +31 72 727 1100.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn