Traineeship Business Consultant

team Herke ICT Group

‘Inspired by technology’. Wij laten ons inspireren door ICT en werken met passie. Medewerkers krijgen vrijheid en mogelijkheden om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Wij geloven in het delen van informatie. Herke ICT Group is een groeiende organisatie.

Als één van de grotere Microsoft partners en HP Silver Partner behoren wij tot de top van de Nederlandse ICT leveranciers. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van implementatie en beheer van ICT infrastructuur. Naast het leveren van ICT oplossingen en diensten zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van BouwVision: financiële en relatiebeheer software en apps voor bouwbedrijven. Dit doen wij met 60 enthousiaste collega’s op onze locatie in Alkmaar. Wil  je onderdeel worden van ons team en heb je interesse in een carrière als Business Consultant? Meld je dan nu aan voor ons Traineeship Business Consultant:

 

Traineeship Business Consultant

Hola, heb je even?! Want hier begint misschien wel jouw nieuwe carrière. Een carrière waarmee je de werkprocessen van onze klanten in de bouwbranche vele malen makkelijker kunt maken. Tijdens ons traineeship Business Consultant leer jij hoe je op een effectieve manier werkprocessen bij onze klanten efficiënter kunt inrichten door middel van onze slimme software Bouwvision, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Medio 2018 start Herke ICT Group met een Traineeship Business Consultant.

Wij matchen als jij:

– een afgeronde HBO opleiding hebt, bij voorkeur in de richting van Informatica of Bedrijfskunde;
– beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschift
– de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift (Engels is een pré);
– in het bezit bent van rijbewijs B.

Hoe werkt het

Je zal starten als trainee Business Consultant. Vanaf dag 1 word je begeleid door ervaren collega’s die alle vaardigheden beheersen op het gebied van consultancy. Je begint op een rustig tempo, zodat je goed begrijpt waar je mee bezig bent. Voor de ene trainee zijn een aantal technieken en methodieken al bekend, voor de ander is het geheel nieuwe stof. Het doel is om jou zo snel mogelijk klaar te stomen voor de externe trainingen.

Trainingen

In overleg zullen wij de trainingen voor jou inplannen. De eerste trainingen worden gegeven door een externe partij die gespecialiseerd is in het bijbrengen van de basisbeginselen van Microsoft Dynamics 365. Je zult dan op locatie, klassikaal, enkele dagen cursus volgen. Deze externe trainingen zal jou ook je eerste certificaat opleveren.

Aan de slag

Na deze bootcamp is het tijd om aan de slag te gaan! Je werkt onder begeleiding van een ervaren consultant. In deze periode mag je met hem of haar meelopen in projecten. Deze zal jou alle middelen aanreiken om jouw groei en ontwikkeling succesvol te maken. Zij dragen de verantwoordelijkheid aan je over voor wat betreft:

 

– de manier waarop onze klanten de software gebruiken;
– jouw rol pakken als sparringspartner, probleemoplosser, én je achterhaalt de echte behoefte van de klant;
– je komt met verbetervoorstellen ten aanzien van de software;
– actief opbouwen van klantrelaties.

 

Na enkele maanden heb jij laten zien dat je steeds zelfstandiger taken op je kan nemen en dat je prima kan meedraaien in ons consultancy team als Junior Business Consultant. Je zult in de loop der tijd onderdeel gaan uitmaken van het implementatieteam.

Na ongeveer een half jaar is het tijd om je kennis nog meer te verbreden en te verdiepen. Je kan dan wederom op locatie een training volgen om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld een specialisatie module te kiezen of add on. Na voltooiing hiervan mag jij je Medior Business Consultant noemen. De vervolgstap hierop is dat je Lead Consultant wordt bij implementaties.

Na enkele jaren en een heleboel ervaring rijker kun jij uitgroeien tot Senior Business Consultant.

 

Kortom, wil jij een goede Business Consultant worden, jezelf verder ontwikkelen én tegelijkertijd een zeer goed carrièreperspectief voor jezelf realiseren?

Laat deze unieke kans niet onbenut en stuur je cv vandaag nog op!

Interesse of meer info?

Heb jij de ambitie om dit traineeship binnen Herke ICT Group te volgen? Stuur je CV en motivatie t.a.v. Pamela Heuvelman naar vacature@herke.nl. Reageer vóór 28 april 2018.

Wil je meer informatie? Bel dan met Pamela Heuvelman op +31 72 727 1100.