Het MKB krijgt steeds meer te maken met cybercrime. Ruim de helft is al slachtoffer geworden (bron: onderzoek Alert Online). Phishing en acquisitiefraude (spookfacturen) zijn de meest voorkomende vormen van internetcriminaliteit in het bedrijfsleven. Hoe voorkom jij dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw belangrijke bedrijfsgegevens? Wij nemen deze zorg graag van je over.

Identiteitsbescherming; jouw inloggegevens zijn veel geld waard

In de wereld van cybercriminelen zijn persoonsgegevens veel geld waard. Vrijwel alle informatiesystemen vragen om persoonlijk gegevens voor het verifiëren van jouw identiteit. Welke maatregelen treffen jij en jouw collega’s om te voorkomen dat inloggegevens in de verkeerde handen vallen? Door middel van geavanceerde en krachtige oplossingen zoals meervoudige authenticatie en monitoring-technieken beschermen wij jouw bedrijfsaccounts. Ontdekken wij dat een onbevoegd persoon toegang heeft tot een account, dan ondernemen wij direct maatregelen.

Toegangsbeveiliging netwerk: Identiteitsbescherming
Toegangsbeveiliging netwerk: Phishing en social engineering

Hoe beperk jij de kans op social engineering? Doe de test

De mens vormt het grootste risico als het gaat om beveiliging. Dat weten cybercriminelen ook. Zij proberen met behulp van een phishingmail of een andere social engineering techniek vertrouwelijke informatie te verkrijgen. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat jij of jouw organisatie hierdoor getroffen wordt is awareness belangrijk. Iedereen binnen het bedrijf moet weten wat hun rollen en verantwoordelijkheden zijn, maar ook het belang van oplettendheid en beveiligingsmaatregelen inzien. Naast technische oplossingen om de kans op phishing te verkleinen, bieden wij verschillende tools om het bewustzijn van jou en je collega’s te verhogen. Herkennen jouw collega’s een phishing-mail? Doe de test en stuur vrijblijvend naar vijf willekeurige mailadressen in je organisatie een nep-phishingmail.

Ja, ik vraag vrijblijvend de test aan

Security software beschermt jou tegen malware en virussen

Het beveiligen van de voordeur houdt ook in dat je maatregelen moet nemen om in te spelen op dreigingen als malware en virussen. Door middel van antivirus oplossingen en malwarefilters verminderen we de kans dat dreigingen negatieve gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Met het eenmalig aanschaffen van security software ben je er nog niet. Je beschermen tegen cybercriminelen is een proces dat continu in ontwikkeling blijft. Wij bieden jou een totaaloplossing zodat jij je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.

Toegangsbeveiliging netwerk: Security software tegen malware en virussen