Van 9 tot 5 achter je desktop op een vaste plek op kantoor. Het klinkt al bijna als een scene uit Back to the Future. Tegenwoordig is ‘flexibel’ het toverwoord. We werken op kantoor, vanuit huis of onderweg, op een desktop, een laptop, tablet of smartphone, met collega’s en met partners. Inefficiëntie ligt op de loer. Maar niet met Skype for Business. Bij Herke ICT Group werken we er ook zelf mee. Dankzij onze jarenlange eigen gebruikerservaring én onze gedegen kennis weten we als geen ander hoe we het slim bij onze klanten kunnen inzetten.

Grenzen verleggen

Skype for Business is een slimme, geïntegreerde samenwerkingsoplossing voor online chatten, (video)bellen, online vergaderen en voor het delen van informatie en documenten, zowel met mensen binnen als buiten je organisatie. Samenwerken als team, waar je ook bent, wanneer je maar wilt en met wie dan ook, in een goed beveiligde omgeving. Dat betekent ook dat je gemakkelijk zaken kunt doen met mensen aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland. Grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden zoeken, dat inspireert ons al jaren.

Skype for Business: Grenzen verleggen
Jouw bedrijf en Skype for Business

Jouw bedrijf en Skype for Business

Je neemt het af als abonnement, waardoor de kosten inzichtelijk en voorspelbaar zijn. Lage kosten en geschikt voor elk bedrijf ongeacht het type Office 365-pakket. Stap over op de telefonieoplossing van Skype for Business en beschik over alle functies van een traditionele telefooncentrale plus vele extra’s, zoals een betere beschikbaarheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Of kies voor de volledige samenwerkingsoplossing van Skype for Business Online als onderdeel van Office 365.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat Skype for Business voor jou kan betekenen? Bekijk dan de video of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts. Je bent ook altijd welkom om langs te komen in ons Microsoft Inspire Center om zelf te ervaren wat Skype for Business voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie