Informatie uitwisselen en online samenwerken op een laagdrempelige manier. Dat is SharePoint Online in a nutshell. Je hebt alleen een webbrowser nodig. Bij Herke ICT Group werken we zelf dagelijks met SharePoint en kent dan ook voor ons geen geheimen. We zetten het in om onze projecten te managen, maar ook ons intranet is in SharePoint gebouwd. Op basis van deze ervaring en de talloze ervaringen bij klanten hebben wij verschillende templates ontwikkeld waarmee onze klanten een vliegende start maken. En daar blijft het niet bij. Eenmaal van start met SharePoint Online, geven wij gebruikerstrainingen. Zo blijf je goed op de hoogte van alle tips and tricks binnen SharePoint. Meedenken met de klant: onze passie én onze kracht als IT-partner.

Jouw bedrijf en SharePoint Online

Met SharePoint Online werk je maximaal beveiligd op alle devices altijd en overal. Net als Skype for Business integreert SharePoint Online naadloos met Microsoft Teams. Wij zien SharePoint vaak als een eerste stap richting het volledig werken in de Cloud, dat talloze oplossingen biedt om het werken makkelijker te maken. En als standaard onderdeel van je Office 365-abonnement is het ook nog eens heel betaalbaar.

Jouw bedrijf en SharePoint Online
SharePoint: Een overzichtelijk projectmanagementsysteem

Een overzichtelijk projectmanagementsysteem

Met SharePoint Online manage je ook overzichtelijk projecten. Door een aparte bibliotheek voor elk project en een makkelijk in te richten rechtenstructuur heeft ieder projectlid toegang tot de juiste (en up-to-date) documenten, activiteiten en informatie; ongeacht of het collega’s zijn of projectleden van buiten de organisatie.

Het digitale startpunt van je organisatie

Met SharePoint Online richt je eenvoudig en snel een intranet in waar je documenten gemakkelijk en veilig deelt. Dankzij de rechtenstructuur bepaal je zelf wie toegang heeft tot welke informatie. Denk bijvoorbeeld aan formulieren voor de aanvraag van vakantiedagen, declaratieformulieren, het personeelshandboek of GDPR-documentatie. Dankzij de slimme versiebeheerfunctionaliteit werkt iedereen altijd met de meest up-to-date versie.

SharePoint: Het digitale startpunt van je organisatie

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat SharePoint Online voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk de video en kom langs in ons Microsoft Inspire Center om de vele mogelijkheden zelf te ervaren.

Afspraak maken