Pride Mobility had hun ICT-beheer uitbesteed bij meerdere partijen. “Dat was onoverzichtelijk en vaak moesten we lang wachten op een oplossing”, legt Desi uit. Desi van de Reep is Operations Manager bij Pride Mobility en tevens aanspreekpunt als het gaat om de ICT van het bedrijf.

Pride Mobility is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en fabriceren van mobiliteitsproducten zoals sta-op stoelen, elektrische rolstoelen en scootmobielen. Kwaliteit en de innovatieve, intelligente eigenschappen maken hun producten heel gewild.

Proactieve IT-partner

Ze gingen op zoek naar één partner die het hele beheer op zich kon nemen. “Ons oog viel in eerste instantie op Herke ICT Group omdat ze bij ons in de buurt zaten. Maar al snel viel hun proactieve werkhouding op. Contracten die elders liepen, zetten ze zelf over en zochten uit hoe alles in elkaar zat. Erg fijn dat ze dat uit handen namen.”

Snelle respons Servicedesk

“Ook de korte communicatielijnen ervaren wij als erg prettig. Wanneer wij bij een issue mailen, reageren zij vaak binnen een half uur. Het probleem is dan al opgelost of er kijkt iemand met ons mee die het probleem binnen afzienbare tijd alsnog oplost. Het contact verloopt heel gemakkelijk, je hoeft niet allerlei omwegen te nemen om bij de technische service te komen. En als we bellen met een probleem, staan we vrijwel nooit in de wacht. Zijn toch alle servicemedewerkers bezet, dan gebruiken we de terugbelservice. In no-time hebben we dan iemand aan de lijn.”

Tijdens verhuizing stabiele en snelle internetverbinding essentieel

Onlangs verhuisde Pride Mobility van Castricum naar Enkhuizen. “Het verhuizen van de eigen voorraden en inboedel was natuurlijk een hele klus”, vertelt Desi. “Wat een opluchting dat we qua ICT geen problemen hebben gehad. Essentieel voor ons: een stabiele en snelle interverbinding tijdens de verhuizing op beide locaties. Want voor het omboeken van onze voorraden is internet cruciaal. Dat verliep vlekkeloos. Ook onze server verhuisde mee. Dat betekende dat we drie dagen offline waren, maar dat hadden we ingecalculeerd. Daarna beschikten we weer netjes over al onze bestanden. Zonder vertraging konden we weer aan het werk. Echt een hele zorg minder.”

Één IT-partner voor onze volledige ICT, lekker overzichtelijk

“Herke ICT Group ontzorgt ons. Onze ICT was altijd een beetje houtje-touwtje. We moesten altijd zoeken: waar hebben we dit ook alweer afgesloten, waar kunnen we dat vinden. Nu hebben we een helder overzicht. En komen we er even niet uit, dan bellen we Herke ICT Group. Een groot voordeel: één IT-partner voor onze volledige ICT. Ook bij de aanschaf van nieuwe IT-oplossingen is Herke ICT Group ons aanspreekpunt. Of ze regelen het zelf, of ze dragen een oplossing van een partner aan. Alles onder een dak, lekker overzichtelijk.”

Office 365, SharePoint en OneDrive: alles met elkaar verbonden

Pride Mobility werkt ook met Office 365. Op dit moment gebruiken ze met name Outlook en de basisfuncties van Office 365 zoals Word en Excel. Maar daar gaat dit jaar een verbeterslag in komen volgens Desi: “SharePoint en OneDrive gebruiken we eigenlijk nog niet. Binnenkort gaan we samen met Herke ICT Group om tafel om te kijken naar hoe we dat in gaan richten. Dat gaat ons heel erg helpen met onze documenten- en rechtenstructuren. Dan is helemaal alles met elkaar verbonden. Weer een stukje meer overzicht. Ja, ik ben eigenlijk gewoon heel erg tevreden.”

Net als Pride Mobility werken met een overzichtelijke ICT-omgeving? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op