“Ons serverpark stond inmiddels 6 jaar”, begint Rick Klijbroek (functioneel beheerder bij K_Dekker bouw & infra b.v.) “Daarmee was de technische levensduur bereikt. Gaat de server down, dan liepen wij het risico dat onze belangrijkste business processen een tijdlang niet beschikbaar zijn en dat wij essentiële data zouden kunnen verliezen. Ook voldeed de servercapaciteit niet meer aan onze eisen.”

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw & infra b.v. richt zich op de disciplines woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, wegen- en waterbouw, civiele betonbouw en kleinbouw. Daar zit ook meteen hun kracht, omdat deze disciplines zowel los als gebundeld inzetbaar zijn. Hierdoor bedienen zij uiteenlopende klanten variërend van (semi)overheid tot aan private opdrachtgevers.

IT risico’s beheersen

“Risicobeheersing en goed voorbereid op de toekomst waren onze belangrijkste wensen voor een nieuwe serveromgeving. Herke ICT Group heeft het voorgaande serverpark naar tevredenheid ingericht. Hierdoor kent ons netwerk geen geheimen voor hen. Dat wij Herke ICT Group ook voor het nieuwe serverpark benaderden, was voor ons een logische keuze.”

Goede bereikbaarheid met Skype for Business

“De communicatie tijdens de migratie verliep goed. Via Skype for Business communiceerden wij rechtstreeks met de consultant van Herke ICT Group. Korte vragen kregen wij via de chat snel beantwoord. Ook nu we op de nieuwe serveromgeving draaien, is de bereikbaarheid goed. De Servicedesk reageert snel op onze vragen en issues.”

Nieuwste IT mogelijkheden

“Waarom wij voor Herke ICT Group kiezen? Zij werken zorgvuldig. Herke ICT Group beschikt over parate kennis van de nieuwste IT mogelijkheden en technieken. Zij stellen zich op als partner en denken met ons mee richting de toekomst.”

Ook jouw IT risico’s beheersen en de kans op downtime en dataverlies tot het minimale beperken? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Neem contact op