“Omdat de huidige huisvesting niet meer aansloot bij onze ambities en manier van werken, verhuisden wij eind 2016 naar een nieuw pand”, begint Rudy Mens (ICT specialist bij Thunnissen). Een goed moment om onze IT omgeving opnieuw in te richten en beter af te stemmen op de veranderingen in het bedrijf en de markt. Onze wens: een IT omgeving die de medewerker ondersteunt en de mogelijkheid biedt om overal te werken (on- en offline). Daarnaast een omgeving die flexibel en toekomstgericht is”.

Thunnissen is een eigentijdse ontwikkelende aannemer met een full service aanpak. Of het nu gaat om binnenstedelijke vernieuwing, integrale gebiedsontwikkeling of beheervraagstukken. Het maakt niet uit. Met de full service aanpak bieden zij altijd een duurzame en slimme invulling voor elke vastgoedopdracht. Complexe vraagstukken zien we als uitdagingen om tot slimme oplossingen te komen.

Veilig werken, óók als er geen verbinding is

“Onze medewerkers moeten vanuit iedere situatie kunnen werken. De meeste bouwplaatsen werken tegenwoordig met een 4G verbinding. De techniek wordt beter, maar uitval komt nog steeds voor. Wij waren op zoek naar een oplossing waarbij de gebruiker ook kan werken, als er geen verbinding is. Essentieel hierbij dat de veiligheid van onze data gewaarborgd blijft”.

Toekomstgericht, flexibel en vooroplopen

“Verschillende IT partners zijn benaderd. Herke ICT Group onderscheidde zich tijdens de gesprekken. Het financiële plaatje, het aanbod van een totaaloplossing en hun filosofie zijn een combinatie van factoren waarom wij kozen voor Herke ICT Group. Onze visie loopt in lijn met de visie van Herke ICT Group; toekomstgericht, flexibel en vooroplopen. Ook in hun voorstel zagen wij dit terug”.

De kracht van Office 365 in combinatie met SharePoint Online

“Wij werken nu met Office 365 en SharePoint Online. Met deze combinatie hebben de medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden en gegevens. Ook met hun mobiel. Daarnaast maakt SharePoint het samenwerken met externen een stuk makkelijker. Bestanden delen met bijvoorbeeld We Transfer hoeft niet meer én iedereen beschikt over de laatste versie van het document. Naast de IT is ook het kantoor volledig ingericht op het samenwerken rond projecten met collega’s en onze partners. Zo zijn er flexibele werkplekken, een open werkomgeving en multifunctionele ruimtes”.

Geen IT zorgen

“Alle IT onderbrengen bij één partner, ervaren wij als erg prettig. Omdat al onze data in het datacenter van Herke ICT Group staat, scheelt dit ons ruimte maar ook zorgen. Valt er onverhoopt iets uit, dan ligt deze verantwoordelijkheid bij Herke ICT Group en niet meer bij ons. Het contact met Herke ICT Group verloopt goed. Op issues reageert de Servicedesk vlot en adequaat”.

Benieuwd hoe jouw organisatie ook veilig kan blijven werken als er geen verbinding is? Neem dan contact op met een van onze experts.

Maak een afspraak