Michelle Meijer, office manager bij Triangel Groep, was het een beetje zat. Als zij of haar collega’s onderweg waren of vanuit huis werkten, kon je ze niet bereiken. Je stuurt ze vervolgens een e-mail of bij heel hoge nood bel je ze op hun privé-mobiel. Bij het werken vanaf een flexplek gold eigenlijk dezelfde frustratie – je vaste telefoon neem je nu eenmaal niet even mee. En natuurlijk moet je de interne telefoonlijst bij elke personele wijziging weer updaten en rondsturen. Kortom: onhandig, inefficiënt en niet meer van deze tijd.

Snelle en vriendelijke service

Twee jaar geleden bracht Triangel Groep hun complete ICT bij Herke ICT Group onder. Michelle: “We werken nu in de Cloud. Onze oude server is de deur uit en wij nemen Office 365 af. Ook levert Herke ICT Group onze devices. Dat bevalt prima. De service bij Herke is fijn: als er iets is, bel je en staan ze je vriendelijk te woord. Ze begrijpen onze issues snel en lossen het vlot op”.

Kijkje in de keuken van Skype for Business

“Bij Herke ICT Group werken ze met Skype for Business. Een communicatieplatform van Office 365 waarmee je altijd en overal kunt chatten, bellen en online vergaderen. We kregen zo een kijkje in de keuken en dat viel bij ons goed in de smaak. Natuurlijk benaderden allerlei partijen ons, maar vooral voor een VoIP-oplossing. Dat zagen we niet helemaal zitten. Herke ICT Group bood ons met Skype for Business (in combinatie met Office 365) een totaaloplossing die veel beter bij ons past”.

Bellen, chatten, delen en online vergaderen

Michelle ervaart de flexibiliteit van deze telefonieoplossing als grootste voordeel. “Het maakt niet uit waar je werkt, je ziet in een oogopslag of iemand bereikbaar is. Onnodig doorverbinden hoeft niet meer. Daarnaast is de chatfunctie heel handig, net als het feit dat je je scherm kan delen met collega’s. En ben je niet op kantoor dan laat je heel eenvoudig de inkomende telefoontjes doorschakelen naar je mobiel. Zo ben je voor de collega’s maar ook voor klanten veel beter bereikbaar. Eigenlijk gewoon een heel handige oplossing en helemaal van deze tijd. Weg met dat gehannes met een interne telefoonlijst en een vaste telefoon!”

Zelf ervaren?

Ook nieuwsgierig naar de telefonieoplossing van Skype for Business? Het heeft alle functies van een traditionele telefooncentrale in zich, plus vele extra’s, zoals een betere beschikbaarheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Tegen lage kosten en voor elk bedrijf ongeacht het type Office 365 pakket. Skype toont real-time aanwezigheidsinformatie, inclusief foto, beschikbaarheidsstatus en locatie. Maak een afspraak en ervaar zelf de vele mogelijkheden.

Maak een afspraak