Onze mensen

Enkele medewerkers aan het woord


member image

Joost Dekker

Developer

Ik haal vooral energie uit het vooruitdenken tijdens het werk, wat in mijn functie erg belangrijk is. Als software developer houd ik mij bezig met het continu optimaliseren en nieuw ontwikkelen van de bedrijfssoftware van Herke ICT Group, gebaseerd op Microsoft Dynamics.

member image

Annelies Padt

Administratief Medewerkster

Begonnen als receptioniste/telefoniste en nu verantwoordelijk voor de financiële administratie. Herke ICT Group bood mij de mogelijkheid om in korte tijd door te groeien. Ik geniet iedere dag weer van mijn leuke functie en collega's.

member image

Michael Koorn

Accountmanager

Met veel plezier koppel ik ICT oplossingen aan de uitdagingen van het MKB. Ik streef naar een perfecte klantbeleving met heldere communicatie en duidelijke uitleg. Langdurige klantrelaties die op deze manier ontstaan geven mij zeer veel voldoening.

member image

Linda Castricum

Marketing & Communicatie

De onderlinge sfeer met collega’s vind ik heel erg prettig. Naar mijn idee respecteert iedereen elkaar, is geïnteresseerd en eerlijk. Iedereen is bereid om elkaar te helpen. Ik vind veel uitdaging in mijn functie, krijg zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

member image

Mats Nijman

Network Operations Engineer

De vrijheid om met de allernieuwste Microsoft technologie te werken maakt mijn werk leuk en afwisselend. Daarbij is de onderlinge sfeer met de collega's onwijs goed. Na 6 jaar Herke ICT Group ga ik nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk.

member image

Rogier van der Heijde

Technisch Consultant

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in mijn werkzaamheden maakt mijn werk bij Herke ICT Group zo leuk. In mijn functie werk ik samen met leuke collega’s en ben bezig met de nieuwste Microsoft producten en technologieën.


Benieuwd naar de volgende stap in jouw loopbaan?
Kijk bij onze vacatures.

Klant aan het woord

  • “We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”

  • “Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”

  • “De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”

  • “Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”

  • “Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”