Over ons

Over Herke ICT Group

Na zijn studie bouwkunde werd directeur-eigenaar Herke Dekker geïnspireerd door de mogelijkheden van technologie voor efficiëntie verbeteringen op de werkvloer. Deze focus, waarbij de mens centraal staat en automatisering zich aanpast, resulteerde in de oprichting van Herke ICT Group. Ruim 15 jaar later is zijn passie nog volop aanwezig. Herke ICT Group biedt u oplossingen door slimme inzet van technologie. Oplossingen die uw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen.

 

Grand Café Herke ICT Group

Wij zijn een Microsoft Experience Center waar u zelf kunt ervaren wat Het Nieuwe Werken inhoudt.
Kom langs en beleef het

 

 


Onze visie


  • Strategische partners


Microsoft en HP zijn onze strategische partners. Zowel Microsoft als HP bieden u een breed productportfolio, een totaaloplossing voor uw volledige automatisering. Door exclusief te kiezen voor Microsoft en HP beschikken wij over een enorme productkennis. Hierdoor voorzien wij u van de beste oplossing en zet u ICT slimmer in.

  • Klant staat centraal


Uw wensen staan centraal. Door strategische inzet van slimme ICT technologie ondersteunen wij bedrijven te focussen op hun kernactiviteiten. Onze klanten – actief in het MKB en in de bouw – zijn innovatief en concurrerend en komen met behulp van moderne ICT technologie verder vooruit.

  • Ons team


Herke ICT Group is inmiddels uitgegroeid naar een ambitieus en professioneel team van circa 50 medewerkers. Iedereen is elke dag vol passie met ICT technologie bezig. Kansen worden direct en creatief opgepakt, waarbij wij innovatieve technologie inzetten. Kom je ook bij ons werken?

  • Het Nieuwe Werken


Ons pand is een inspirerend en comfortabel gebouw, volledig ingericht op Het Nieuwe Werken. Door de flexibele werkomgeving beschikt iedereen altijd en overal over de juiste middelen om te kunnen werken, samenwerken en communiceren. Dit alles ondersteund door de nieuwste technologie.


Klant aan het woord

  • “We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”

  • “Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”

  • “De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”

  • “Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”

  • “Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”