Herke Dekker werd geboren in een bouwfamilie. Dat hij bouwkunde ging studeren was dan ook een logische keuze. Toch bleef het kriebelen na zijn opleiding. Technologie inspireerde Herke al zijn hele leven en liet hem niet los. Een ICT studie volgde en dat resulteerde in de oprichting van Herke ICT Group. Zijn passie? Klanten helpen op een efficiënte manier hun werk in te richten en op een betere manier samen te werken. Met technologie als middel, maar de mens altijd centraal. Nu, 20 jaar later, voelt hij die passie nog steeds.

Zo mooi om te zien dat we met elkaar zulke gave dingen maken

Alkmaar

Technologie toegankelijk voor het MKB

Gevestigd in het Noord-Hollandse Alkmaar maken we met ruim 60 gepassioneerde mensen technologie toegankelijk voor het MKB. Vanuit ons moderne pand werken wij elke dag volgens de principes van het slimme samenwerken. Zo zetten wij onder andere ook zelf Microsoft Dynamics, Office 365, SharePoint, Skype for Business en Teams in. De werkruimtes zijn voorzien van sta- en zitplaatsen waar je beschikt over diverse devices, zoals tablets, laptops, beeld- en presentatieschermen. Als Microsoft Inspire Center bieden wij de mogelijkheid aan iedereen om zelf te laten ervaren wat het slimme werken jouw bedrijf kan opleveren.

Strategische partners: Microsoft en HP

Microsoft en HP zijn onze strategische partners. Een zeer bewuste keuze. Zowel Microsoft als HP bieden een breed productportfolio, een totaaloplossing voor de volledige automatisering. Door exclusief te kiezen voor Microsoft en HP beschikken wij over een enorme productkennis. Hierdoor voorzien wij je van de beste oplossing en zet je ICT slimmer in.