Alkmaar

IT voor het MKB

Gevestigd in het Noord-Hollandse Alkmaar maken we met ruim 60 gepassioneerde mensen IT toegankelijk voor het MKB. Met onze kennis van digitale transformatie en expertise van bedrijfsprocessen, willen wij de beste toekomstgerichte Microsoft IT-oplossing voor jouw organisatie leveren.

Vanuit ons moderne pand werken wij elke dag volgens de principes van het slimme samenwerken. Zo zetten wij onder andere ook zelf Microsoft Dynamics, Office 365, SharePoint, Skype for Business en Teams in. Onze werkruimtes zijn voorzien van sta- en zitplaatsen waar je beschikt over diverse devices, zoals tablets, laptops, beeld- en presentatieschermen. Als Microsoft Inspire Center bieden wij de mogelijkheid aan iedereen om zelf te laten ervaren wat het slimme werken jouw bedrijf kan opleveren.

Strategische partners: Microsoft en HP

Microsoft en HP zijn onze strategische partners. Een zeer bewuste keuze. Zowel Microsoft als HP bieden een breed portfolio voor de zakelijke markt, een totaaloplossing voor je volledige automatisering. Door exclusief te kiezen voor Microsoft en HP beschikken wij over een enorme productkennis. Hierdoor voorzien wij je van de beste oplossing en zet je ICT slimmer in.