Skype

Efficiënt samenwerken met Skype for Business

Onze manier van werken verandert. Dat vraagt om een nieuwe manier van samenwerken. Uw medewerkers zitten niet meer van 9 tot 5 uur achter hun desktop op een vaste plek op kantoor. Zij werken flexibel; op kantoor, vanuit huis of onderweg. Inefficiënt samenwerken door gebrek aan communicatie ligt op de loer. Met Skype for Business hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Waar uw medewerkers ook zijn, binnen- of buitenland, via Skype for Business communiceert u met hen vanaf elk device (desktop, laptop, tablet of smartphone). Skype for Business biedt u een effectieve en efficiënte samenwerkingsoplossing en bespaart u veel tijd. Omvang van uw bedrijf speelt hierbij geen rol. Skype for Business Online is de Cloud variant en onderdeel van Office 365.

Uw voordelen


  • Efficiënt en effectief samenwerken met uw medewerkers en zakenrelaties wereldwijd.

  • Kostenbesparing op reiskosten en mobiele telefonie.

  • Betere bereikbaarheid en inzicht in beschikbaarheid van uw medewerkers.

  • Hoog beveiligingsniveau.

  • U communiceert eenvoudig via elk device in een herkenbare interface.

Zelf het nieuwe samenwerken ervaren? 

Wat klanten zeggen

Benieuwd hoe uw bedrijf profiteert van Skype for Business? 

Onze expertise

Skype for Business is een geïntegreerde samenwerkingsoplossing voor online chatten, (video)bellen, online vergaderen en voor het delen van informatie en documenten. U werkt samen waar u ook bent, wanneer u maar wilt en met wie dan ook, in een goed beveiligde omgeving. Ook uw klanten profiteren van de voordelen van Skype for Business. Door de betere bereikbaarheid van uw medewerkers, worden zij sneller geholpen, met een hogere klanttevredenheid als gevolg. Skype for Business neemt u af in de vorm van een abonnement. U betaalt een vast bedrag per maand. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Benieuwd hoe u geld bespaart en slimmer samenwerkt?

Maak niet langer gebruik van uw dure telefooncentrale en stap over op de telefonieoplossing van Skype for Business. U beschikt over alle functies van een traditionele telefooncentrale en vele extra’s, zoals een betere beschikbaarheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Dit alles tegen lagere kosten. Door de integratie met Office 365 ziet u direct de beschikbaarheid van de betreffende collega en hoe deze het best te bereiken is. Onnodig doorverbinden hoeft niet meer. Maak een afspraak en ervaar zelf de vele mogelijkheden.

Klant aan het woord

  • “We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”

  • “Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”

  • “De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”

  • “Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”

  • “Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”