IT beheer

Optimaal IT beheer

Het 24/7 beheren van uw IT wordt met de dag complexer en vraagt om up-to-date kennis. Een grote verantwoordelijkheid die u niet bij uw eigen IT beheerder wilt en kunt neerleggen. Ziekte, vakantie of vertrek van uw IT beheerder maken u kwetsbaar. U loopt namelijk een enorm risico als kennis en informatie niet goed opgeslagen is. Optimaal IT beheer draagt bij aan het succes van uw organisatie. Kortom, u staat voor een uitdaging!  Wij gaan deze uitdaging graag met u aan en nemen de zorg met plezier van u over.

Waarom IT beheer uitbesteden loont

6 redenen waarom IT beheer uitbesteden loont

 

 

 

 

Download de infographic en ontdek de 6 belangrijkste redenen waarom IT beheer uitbesteden loont.

Deze klanten profiteren al

Ook profiteren van optimaal IT beheer? 

Onze expertise

Uw bedrijf is afhankelijk van goed functionerende automatisering. Ligt uw netwerk plat, dan ligt uw hele bedrijf stil. Proactief beheer van uw netwerk is essentieel, maar vraagt om diepgaande IT expertise. Kennis waarover veel bedrijven zelf niet beschikken. Daarnaast heeft u andere prioriteiten. Besteedt u uw netwerkbeheer uit, dan hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. U beschikt dan over een groot team met gespecialiseerde IT kennis. Uw IT moet gewoon werken, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Profiteer direct van de voordelen.

Beschikken uw medewerkers over een stabiele en veilige werkplek? Tegenwoordig werken veel mensen online en maken zij gebruik van een toenemend aantal apparaten en applicaties. Dit maakt het inrichten, onderhouden en beheren van werkplekken erg lastig. Het op afstand beheren en monitoren van de werkplekken en het uitvoeren van software updates draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers. Herke ICT Group neemt dit graag van u over. Of het nu gaat om werkplekbeheer in de Cloud of van uw bestaande infrastructuur.

Beperkt u de stilstand van uw organisatie al tot een minimum? Een ongeluk zit in een klein hoekje. In veel gevallen is uw data na een brand of blikseminslag niet meer beschikbaar. Het risico op dagen stilstand van uw bedrijf is groot, want herinstallatie van alle toepassingen kost vaak veel tijd. Naast de geleden materiële schade kost ook stilstand van de organisatie uw geld. Beperk dit risico en breng de back-up onder bij Herke ICT Group. 

Overweegt u om uw server te vervangen? Denk dan eens aan de vele voordelen van het uitbesteden van uw serverpark. Ons datacenter voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid. Hierdoor garanderen wij u een betrouwbare bedrijfsvoering. U spaart investeringskosten voor aanschaf van een nieuwe server uit. Ook de kosten voor onder andere energieverbruik, koeling en beveiliging van uw server komen te vervallen. Uw gegevens zijn altijd bereikbaar, ongeacht waar u op dat moment bent. Benieuwd naar de andere voordelen van hosting voor uw organisatie?

Sluiten de licenties nog aan op uw huidige bedrijfssituatie? Mogelijk is in de afgelopen jaren uw hardware vervangen, bent u (gedeeltelijk) overgestapt naar de Cloud of is door groei, fusie of overname het aantal gebruikers gewijzigd. Allemaal factoren die van invloed zijn op uw licentiepositie. Daarnaast maken de diverse varianten, combinaties en regels licentiebeheer erg complex. Herke ICT Group is één van de geselecteerde Microsoft partners met een volledige specialisatie in het complete licentiebeheer van Microsoft producten. Betaal niet te veel voor onnodige licenties en zorg dat u volledig compliant werkt. 

Heeft u goed inzicht in de licenties van uw organisatie? Iedere 2 à 3 jaar benadert Microsoft u voor een SAM (Software Asset Management) controle. Bij een SAM controle gaat Microsoft na of bedrijven de software en de bijbehorende licenties op de juiste manier gebruiken. Voldoet u niet aan de gestelde voorwaarden, dan is dit een misdrijf en riskeert u een hoge boete bij een audit van de BSA. In geval van incompliancy verhoogt u de kans op malware-infecties en daarmee ook de kans op cyberaanvallen. Het vaststellen van uw licentiepositie is complex. De komst van de Cloud maakt het nog lastiger. Dit vraag om veel expertise. Herke ICT Group heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren en begeleiden van SAM trajecten. Wilt u uw IT-kosten verlagen en juridische risico’s vermijden? Vraag dan een SAM inventarisatie aan.

Klant aan het woord

  • “We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”

  • “Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”

  • “De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”

  • “Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”

  • “Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”