SharePoint

Efficiënt samenwerken met SharePoint

Belangrijke informatie en documenten op elk moment inzichtelijk voor mensen binnen én buiten uw organisatie? Dat kan met SharePoint. SharePoint biedt u de best beveiligde locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie in onder andere Word, Excel en PowerPoint vanaf vrijwel elk device. U heeft alleen een webbrowser nodig. Het maken van teamsites ging nog nooit zo eenvoudig. Via de activiteiten feed blijft u op de hoogte van uw projecten. Ook voor uw intranet is SharePoint dé tool. En met de SharePoint-app blijft u productief waar u ook bent. Om SharePoint succesvol in te zetten is een sterke basis essentieel. Dit vraagt om kennis en ervaring. SharePoint schaft u aan als losse Cloudservice of als onderdeel van Office 365. Onze experts denken graag met u mee.


Wat onze klanten zeggen

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie?


Ontdek de mogelijkheden

Ook profiteren? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Uw voordelen

  • Goed beveiligd

De rechtenstructuur zorgt ervoor dat alleen de betrokken projectleden toegang hebben tot de informatie van een bepaald project. Zo blijven gevoelige gegevens beschermd. 
  • Snelle adoptie

U werkt samen in de vertrouwde Microsoft omgeving. Door de bekende look & feel en de logische indeling van het menu maakt u het snel eigen.
  • Alle informatie op 1 plek beschikbaar

Alle informatie slaat u op één centrale plek op. Door versiebeheer werkt iedereen met de laatste versie. Met de zoekfunctie vindt u de informatie gemakkelijk terug.

Klant aan het woord

  • “We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”

  • “Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”

  • “De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”

  • “Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”

  • “Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”