Cloud

De Cloud, iets voor u?

In de Cloud staan uw programma’s en gegevens niet meer op kantoor of op een van uw vestigingen opgeslagen, maar in een van de grote datacenters in Europa. Uw servers, applicaties en data zijn beschikbaar via het internet. Maar is de Cloud aantrekkelijk voor u? Dat is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw organisatie. Kiest u voor een private, public of hybride Cloud? Besteedt u de implementatie uit? Hoeveel medewerkers gaan in de Cloud werken? Er komt veel kijken bij een overstap naar de Cloud. Met een Microsoft Cloud Partner als Herke ICT Group beschikt u over een partner met uitgebreide ervaring op het gebied van het ontwikkelen en leveren van Cloud gebaseerde oplossingen. Wij helpen u graag verder met het bepalen van de juiste Cloud strategie.

Cloud met Support

Kiest u voor de Cloud, dan bieden wij u Cloud met Support. U profiteert van de vele voordelen van de Cloud met net dat belangrijke stukje meer. Zo krijgt u advies en ondersteuning bij uw overstap naar de Cloud en nemen wij de implementatie uit handen. Voor uw gebruikersvragen kunt u 24/7 bij onze Servicedesk terecht. Dataverlies en langdurige storingen behoren tot de verleden tijd. Cloud met Support neemt u af in de vorm van een maandelijks abonnement en het aantal gebruikers stelt u eenvoudig bij. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Uw voordelen


  • U bespaart op uw vervangings- en onderhoudskosten van de bestaande infrastructuur.

  • Altijd en overal toegang tot uw gegevens via het internet.

  • 24/7 bereikbaarheid van de Servicedesk voor al uw gebruikersvragen.

  • U beschikt altijd over de nieuwste software versies.

  • Continuïteit is gewaarborgd.

Benieuwd hoeveel u bespaart wanneer u kiest voor Cloud met Support? 

Deze klanten profiteren al van Cloud met Support

Ook profiteren van Cloud met Support? 

Onze expertise

Met Office 365 beschikt u altijd en overal op een vertrouwde en veilige wijze over uw zakelijke e-mail, agenda, contactpersonen en documenten vanaf elk device. Office 365 is het Office-pakket dat u kent, plus functies waarmee u beter samenwerkt, zoals Skype for Business en SharePoint. U werkt automatisch met de nieuwste softwareversies. Met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%. Zorgen over de installatie, het onderhoud, beheer en het doorvoeren van updates behoren tot de verleden tijd. U beheerst uw kosten met behoud van functionaliteit. Verhoog uw productiviteit en profiteer van optimale veiligheid. 

Leg op een efficiënte manier contact met collega’s en zakelijke relaties. Skype for Business biedt u uitgebreide mogelijkheden voor chatten, bellen, video vergaderen, delen en samenwerken ongeacht de locatie van de betreffende personen. Het resultaat: flexibel, effectief en efficiënt communiceren. Skype for Business bieden wij los of in combinatie met Office 365 aan. Ook profiteren van de vele voordelen van Skype for Business?

Dé nieuwe manier om samen te werken. Met SharePoint beschikt u over een platform waar u informatie op een veilige locatie opslaat, organiseert, deelt en gebruikt. Door het toekennen van rechten deelt u eenvoudig documenten en projecten met uw collega’s, partners en klanten. Vanaf elk apparaat en elke locatie met een internetverbinding. SharePoint is los of in combinatie met Office 365 verkrijgbaar en integreert volledig met overige Office 365 applicaties als Word, Excel, PowerPoint, Planner, Yammer, Teams en OneDrive for Business. Op zoek naar een krachtige en betrouwbare samenwerkingstool waar u alle informatie over een project op één plek terug vindt? Wij denken graag met u mee. 

Overweegt u om uw server te vervangen? Denk dan eens aan de vele voordelen van het uitbesteden van uw serverpark. Ons datacenter voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid. Hierdoor garanderen wij u een betrouwbare bedrijfsvoering. U bespaart op de investeringskosten voor aanschaf van een nieuwe server. Ook de kosten voor onder andere energieverbruik, koeling en beveiliging van uw server komen te vervalen. Uw gegevens zijn altijd bereikbaar, ongeacht waar u op dat moment bent. Benieuwd naar de voordelen van hosting voor uw organisatie?  

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat gebeurt er als uw bedrijfspand in vlammen opgaat of als de bliksem inslaat en de server met uw programma’s en gegevens beschadigt? Uw data is niet meer beschikbaar. Herinstallatie van alle toepassingen kost vaak dagen werk en betekent stilstand voor uw bedrijf. Met online back-up staat uw back-up veilig in ons datacenter. In geval van een calamiteit bent u weer snel up-and-running. Loop geen onnodig risico en neem vandaag nog contact met ons op. 

Altijd en overal op een vertrouwde en veilige wijze inzicht in uw relatiebeheer. Dynamics 365 (voorheen CRM Online) is geïntegreerd met Office 365 en ondersteunt alle activiteiten op het gebied van verkoop. Al uw contact gerelateerde gegevens staan op één plek. Zo krijgt u snel inzicht in belangrijke trends, resultaten en nieuwe ontwikkelingen. Met Dynamics 365 verhoogt u uw salesproductiviteit en bent u uw klanten beter van dienst. Bij u staat toch ook de klant centraal?

Met Windows Azure beschikt u over een van de best beveiligde hybride Cloudoplossingen. Het is een Cloud platform waar u uw netwerkomgeving onderbrengt om effectiever te werken en geld te besparen. Windows Azure integreert eenvoudig met uw huidige IT-omgeving. U heeft toegang tot uw belangrijke gegevens waar en wanneer ú ze nodig heeft.  Windows Azure biedt u de nieuwste en snelste hardware. Onderhoud vindt op afstand plaats. Kosten voor aanschaf, onderhoud en vervanging van de servers op kantoor zijn verleden tijd. U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Benieuwd naar de andere voordelen van Windows Azure? Neem dan contact met ons op.  

Klant aan het woord

  • “We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”

  • “Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”

  • “De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”

  • “Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”

  • “Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”