Office 365: Tijdbesparende tips voor jouw bedrijf

Office 365 Tijdbesparende tips voor jouw bedrijf

Microsoft Office kennen we allemaal. Zeker met apps als Outlook, Word, Excel en PowerPoint heeft iedereen wel een keer gewerkt. De Cloud variant van Microsoft Office, Office 365, speelt goed in op de steeds veranderde behoeften en uitdagingen van een bedrijf. Van Business Intelligence-programma’s tot communicatie- en teamworkoplossingen, van beveiliging, mobiel apparaatbeheer tot extern werken. Ontdek zelf met deze tijdbesparende tips hoe je Office 365 optimaal inzet op het gebied van mobiliteit, teamwork, communicatie, beveiliging, productiviteit en inzichten.

Efficiënt werken, optimale groei

Bij Herke ICT Group kozen we al jaren geleden bewust voor Microsoft. We zijn dan ook één van de grootste Office 365-partners van Microsoft en werken nauw samen. De reden? Wij geloven dat je met Office 365 op de meest efficiënte manier slimmer samen werkt, zodat jouw bedrijf optimaal groeit. Maar we begrijpen ook dat de functionaliteiten zo talrijk zijn, dat je soms de beste over het hoofd ziet.

Tijdbesparende tips voor je groeiende bedrijf

In dit eBook ontdek je hoe je bepaalde Office 365-apps optimaal inzet. Met tips om in Word feedback te geven aan je collega’s – ook via je smartphone – of vier teamvriendelijke sneltoetsen in Excel. Maar ontdek ook de talloze mogelijkheden van OneDrive, SharePoint Online, Skype for Business, Sway, Yammer, Exchange, Mobile Device Management en Microsoft Teams. Download hier het whitepaper ‘Tijdbesparende tips voor je groeiende bedrijf’.

Jouw bedrijf en Office 365

Ben je benieuwd wat Office 365 voor jouw bedrijf kan betekenen? Kom eens langs in ons Microsoft Inspire Center en laat je onderdompelen in de wereld van Microsoft. Door zelf aan de knoppen te zitten, ervaar je pas echt het gemak van de Microsoft-oplossingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek.