Al twintig jaar geleden maakte Herke Dekker de keuze voor Microsoft. Die lijn heeft hij uitgezet en niet meer losgelaten. Ook toen Microsoft koos krachtige producten als Office en Exchange om te zetten naar maanddiensten in de Cloud, gingen wij mee. Met als resultaat dat Herke ICT Group nu niet alleen specialist, maar ook één van de grootste Office 365-partners van Microsoft is en nauw met Microsoft samenwerkt. We hebben jarenlange ervaring met het uitrollen van Office 365 wereldwijd en talloze migraties uitgevoerd, voor zowel MKB als grote(re) bedrijven.

Altijd up-to-date en altijd toegang, daar staan wij voor

Office 365 is het Office-pakket dat we allemaal kennen, met o.a. Outlook, Word, Excel en PowerPoint plús extra services zoals OneDrive, SharePoint Online, Skype for Business en Microsoft Teams. Het is een Cloud-service, waardoor je altijd over de nieuwste softwareversies beschikt en je geen zorgen hoeft te maken over installatie, onderhoud en beheer. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,9%, waardoor je op ieder moment van de dag, overal en vanaf elk apparaat toegang hebt tot voor jou belangrijke gegevens. Zo werk je op de meest efficiënte manier en kan je business optimaal groeien.

Office 365: Altijd up-to-date en altijd toegang, daar staan wij voor
Office 365: Met Herke naar de meest optimale inzet

Met Herke naar de meest optimale inzet

De mogelijkheden van Office 365 worden steeds talrijker. Daarom kijken wij samen met onze klant hoe zij Office 365 zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. En als we zeggen ‘samen’, bedoelen we ook samen. Eenzijdige adviesgesprekken daar houden we niet van. We gaan actief, samen, de kansen voor jouw situatie uitvinden. Daarbij maken we bijvoorbeeld gebruik van Customer Immersion Experience-workshops. Bij zo’n workshop word je letterlijk ondergedompeld in de wereld van Microsoft en zit je zelf aan de knoppen. Zo ervaar je pas echt het gemak van de Microsoft-oplossingen.

Office 365 en security; een zorg minder

Is de Cloud echt veiliger dan on-premise? Hierop zeggen wij volmondig ja. Want Office 365 biedt jou niet alleen de mogelijkheid om altijd en overal te werken, je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over beveiliging, privacy en compliance. Zelfs aan de complexe nalevingsverplichtingen, zoals de GDPR is gedacht.

Download het e-book en ontdek 7 redenen waarom je met de overstap naar Office 365 jouw gegevensbeveiliging en beheer verbeterd. Want wees nou eerlijk, er zijn maar weinig ondernemingen waar de vakkennis van de IT-afdeling ooit kan tippen aan die van Microsoft.

Download e-book
Office 365 en security; een zorg minder

Jouw bedrijf en Office 365

Als abonnementsservice zijn de kosten inzichtelijk en voorspelbaar. Kies voor dát pakket dat het beste bij je bedrijf past. Groeit of krimpt je onderneming, dan stel je gewoon het aantal gebruikers bij. Zo betaal je nooit teveel. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.

Neem contact op