De wereld verandert steeds sneller. Wil je als organisatie innoveren, dan kun je niet achterblijven. Slimme en strategische inzet van IT helpt je daarbij. Automatiseer je processen met werkstromen, verzamel data met krachtige apps en maak dat alles visueel met een goede business intelligence-oplossing. Alleen voor de grote multinationals weggelegd? Met het Microsoft Power Platform kun ook jij morgen aan de slag.

Acteer met PowerApps

Microsoft PowerApps is dé tool waarmee maatwerk ontwikkeld kan worden dat naadloos aansluit op jouw processen. Zo vervang je papieren formulieren door innovatieve apps, automatiseer je je goedkeuringsprocessen of creëer je een tool voor het reserveren van vergaderruimtes. En Microsoft zou Microsoft niet zijn als deze tool niet naadloos samenwerkt met andere Microsoft-oplossingen als SharePoint en Dynamics 365 en zelfs systemen van andere leveranciers. Overtypen? Daar doen we niet meer aan.

Automatiseer met Flow

Met Microsoft Flow kun je routinetaken automatiseren. Je kunt voor iets wat je normaalgesproken handmatig doet een werkstroom aanmaken die automatisch een actie uitvoert. Deze actie kan getriggerd worden door bijvoorbeeld een mail, door een veranderd weerbericht, een bijgewerkt bestand of een omzetdoelstelling die wordt behaald. Zo bespaar je tijd, beperk je foutkansen en wordt je werk interessanter.

Analyseer met Power BI

Microsoft Power BI zet jouw data om in interactieve inzichten. Van onoverzichtelijke data naar bruikbare informatie die je als ondernemer helpen de juiste beslissingen te nemen. Overzichtelijke rapportages in een duidelijk dashboard. Dankzij de interactieve mogelijkheden haal je meer uit je informatie.

Deze video geeft je een indruk van de mogelijkheden van Power BI

Business Intelligence voor de Bouw

Speciaal voor de bouw is er Business Intelligence voor de Bouw. Hiermee vertalen we data uit Herke BouwVision naar slimme inzichten. Verrijk de gegevens uit BouwVision met data uit andere bronnen, zoals Google Analytics of sociale media, voor nog beter inzicht.

Kom naar onze Lunch & Learn over het Microsoft Power Platform

Op 14 mei organiseren we een Lunch & Learn over het Power Platform. Tijdens deze sessie laten we je zien hoe je als ondernemer het Power Platform in kunt zetten voor jouw bedrijf. In korte sessies laten onze experts de kracht van het Power Platform zien en zoomen ze aan de hand van praktische cases in op PowerApps, Power BI en Flow.

Lunch & Learn bij Herke ICT Group

Nieuwsgierig?

Je bent van harte welkom deze Lunch & Learn bij te wonen.  De precieze details en het aanmeldformulier vind je hier.

Meld je vandaag nog aan voor deze Lunch & Learn. Onze capaciteit is beperkt. Wij willen voorkomen dat we je moeten teleurstellen. Daarom vragen we je om snel in te schrijven.