Informatiebeveiliging is voor Herke ICT Group een zeer belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en van onze rol als IT-partner.

Daarom zijn wij enorm trots om te kunnen melden dat wij op 9 december jongstleden het certificaat voor ISO 27001 in ontvangst hebben mogen nemen. Dit toont aan dat onze processen en maatregelen voldoen aan de internationale norm.

Deze certificering zien we als beloning voor de aandacht en toewijding waarmee wij al jaren onze informatiebeveiliging professionaliseren. Het toepassingsgebied voor dit certificaat betreft:

ICT-dienstverlening, waaronder IT-beheer, clouddiensten en het leveren en ontwikkelen van (zakelijke) software en hardware

Continue beoordeling en verbetering is de basis van ons managementsysteem voor informatiebeveiliging en stelt ons in staat tijdig en adequaat in te spelen op nieuwe en veranderende risico’s. Jaarlijks zal Duijnborgh Certification BV (de externe auditor) ons opnieuw auditen en onze processen en beveiligingsmaatregelen beoordelen.  

Wat betekent dit voor onze klanten 

Met het behalen van deze certificering kunnen onze klanten er op vertrouwen dat onze processen zo zijn ingericht dat de klantinformatie die wij verwerken en opslaan beschermd is.

Ben je benieuwd hoe we ook jouw organisatie beter kunnen beveiligen, klik dan onze security-oplossingen te bekijken