Surface: een krachtpatser van de nieuwe generatie

Als Herke ICT Group hebben we een duidelijke keuze gemaakt voor zakelijke devices van HP en Microsoft. De apparaten uit de Microsoft Surface-familie – of je nu kiest voor een tablet, een lichte laptop, een desktop of creatief helemaal los wilt gaan – onderscheiden zich allereerst door een prachtig design. Het zijn echt apparaten waar je mee voor de dag kunt komen. Maar behalve mooi, zijn ze ook vooral van een hoogwaardige kwaliteit en leveren ze een maximale gebruikerservaring. Iemand die er voor het eerst achter gaat zitten, heeft binnen twee minuten door hoe het werkt. De Surface is een krachtpatser van de nieuwe generatie, waarmee je helemaal klaar bent voor de digitale transformatie. Ontdek de ongekende mogelijkheden van de Surface Hub 2S. Zelf heb ik ook een Surface Book 2; hij is snel en handig in gebruik. In vergaderingen zit ik niet met een lompe laptop voor me, maar klik ik het scherm los van mijn toetsenbord en gebruik ik het scherm als tablet.

Surface Hub 2S: verder, beter, mooier

Met de Microsoft Surface Hub en zijn interactieve touch screen kon je al optimaal samenwerken met je teamleden. Het scherm leent zich voor een videoconferentie, het delen van een presentatie of om in te zetten als interactief whiteboard. Een prachtig apparaat. Maar bij Microsoft wilden ze verder, beter, mooier. Sinds kort is de Surface Hub 2S beschikbaar en wij zijn een van de eersten die ‘m hebben! Het is een superhandig digitaal whiteboard, een soort megaschrijfblok waar ik aantekeningen op kan maken die ik met een druk op de knop met mensen kan delen. Met een digitale stift kan ik erop tekenen, aantekeningen maken op een website, in een Excel-sheet of een PowerPoint-presentatie. Dat kan ik vervolgens opslaan en naar m’n teamleden sturen om mee aan de slag te gaan.

Interactief en hypermodern samenwerken

Tegenwoordig werken we natuurlijk niet meer allemaal in één ruimte. Omdat de Surface Hub 2S is geïntegreerd met Microsoft Teams en Skype for Business kun je ook eenvoudig connectie maken met medewerkers en klanten die zich op een andere locatie bevinden. Dankzij de prachtige 4K-camera waarmee de Hub 2S is uitgerust, is het alsof je bij elkaar in de kamer zit. Het apparaat is flexibel; 50” is echt de ultieme maat. Naar een andere kamer? Trek de stekker eruit, pak het apparaat op en sluit hem in een andere ruimte weer aan.

Safety first

Security is natuurlijk ook enorm belangrijk en dat weten ze bij Microsoft als geen ander. We willen natuurlijk niet dat mensen rondlopen met USB-sticks in hun zak. Dat kan alleen maar misgaan. Met de Hub 2S log je eenvoudig in je eigen omgeving in. Ben je ingelogd, dan staan de bestanden waar je net nog de laatste hand aan hebt gelegd gewoon voor je klaar. Ga je weg bij de Hub? Dan check je uit waarbij alles netjes voor je wordt opgeslagen in de cloud zodat niemand meer bij je bestanden kan. De Hub 2S is dus ook een apparaat dat heel goed past in deze tijd van content delen, maar waarbij we wel heel voorzichtig om moeten gaan met informatie.

Kom het zelf ervaren

Omdat ik zelf zo enthousiast ben, nodig ik je uit om de ongekende mogelijkheden van de Surface tablets en notebooks en hun grote broer, de Surface Hub 2S, zelf te komen ervaren tijdens ons Surface Inspiratie Event!

Programma

Het programma voor 28 november ziet er als volgt uit:

16.00 uur: Inloop

16.15 uur: Start sessie

  • Live demo over de mogelijkheden van de Surface Hub 2S voor zakelijk gebruik.
  • Zelf uitproberen van de nieuwste Microsoft Surface-modellen (tablets, laptops, Studio en Hub).
  • Verloting van een aantal Surface-accessoires onder aanwezigen.

17.00 uur: Afsluiting met borrel en wat lekkers voor in je schoen.

Voor wie?

Dit evenement is interessant voor zakelijke gebruikers die overwegen een Surface-apparaat aan te schaffen en live kennis willen maken met de nieuwste modellen. Natuurlijk komen ook de mogelijkheden van de Surface Hub 2S, het interactieve presentatiescherm van Microsoft, uitgebreid aan bod. Wil je hier meer over weten, dan mag je dit Surface Inspiratie Event niet missen!

Claim je stoel

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je vandaag nog aan voor het Surface Inspiratie Event. Kom je samen met een collega? Laat het ons weten, dan houden we twee stoelen vrij. Omdat Sinterklaas tegen die tijd weer in het land is, worden er fraaie Surface-accessoires verloot onder de aanwezigen.

Schrijf je snel in en kom op 28 november naar Herke ICT Group!