Je bent hier:

Een netwerk in ons eigen datacenter

Maak gebruik van een veilige netwerkomgeving die beheerd, gecontroleerd en onderhouden wordt door Herke ICT Group.

Digital Cloud Suite - Netwerk services - Serverhosting

Server Hosting door Herke ICT Group

Het beheren van servers (hosting) valt onder onze verantwoordelijkheid en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid. Dankzij de nieuwste technologie garanderen wij betrouwbare bedrijfsvoering en zijn jouw gegevens altijd en plaatsonafhankelijk beschikbaar.

Geen hoge investeringskosten in hardware

De zorg voor een goede back-up nemen wij van je over, net als de bijbehorende licentiestructuren en het onderhoud van de serveromgeving. Hierdoor hoef je geen investeringen te doen in hardware en ben je verzekerd van een veilige bedrijfsvoering.

Transparante kosten per maand

Voor een vast bedrag per maand verzeker je jezelf van een veilige bedrijfsvoering. Je weet precies waar je aan toe bent.

Met Server Hosting kan je het aantal afneembare capaciteiten vrij bepalen. Als je iets meer nodig hebt, schaal je op. Denk je minder nodig te hebben, dan schaal je weer gemakkelijk af.

Geen ruimteverlies voor een fysieke server

Fysieke toegang tot ons datacenter is streng beveiligd, zodat jouw bestanden veilig staan opgeslagen. Bovendien bespaart dit weer de ruimte in je bedrijfspand voor fysieke hardware.

hosting