Je bent hier:

Waarborg bedrijfscontinuïteit

Garandeer uptime, beperk het verliezen van data tot een minimum en maximaliseer de productiviteit tijdens een aanval of andere ongewenste situatie.

Digital Cloud Suite - Netwerk services - Disaster recovery

Bedrijfscontinuïteit en zekerheid

Raak niks meer kwijt met Back-up en Disaster Recovery uit onze Digital Cloud Suite. Garandeer uptime, beperk het verliezen van data tot een minimum. Maximaliseer de productiviteit tijdens een aanval of andere ongewenste situatie. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de risico’s en kwetsbaarheden.

Beperk impact van mogelijke aanvallen

Een plan voor back-ups en disaster recovery voorkomt een grote impact als waardevolle data verloren gaat. Zorg ervoor dat je data en/of je klantinformatie niet verloren gaat en behoedt deze voor diefstal.

Disaster Recovery
Disaster Recovery

Opslaan van bestanden

We maken dagelijks een back-up van jouw kostbare bestanden, zodat je er verzekerd van bent dat de laatste versie is opgeslagen. Door middel van opslaan op meerdere locaties ben jij ervan verzekerd dat je altijd je bestanden achter de hand hebt, ook wanneer er een locatie ongewenst is geïnfecteerd.

Downtime minimaliseren met Disaster Recovery

Voorbereid op uitval van alle primaire processen? Wij bepalen samen met jou welke systemen in geval van een calamiteit weer binnen een afgesproken tijd online gaan. We beperken de impact tot een minimum, zodat jouw bedrijf binnen geringe tijd weer online is en we zorgen dat er geen bedrijfsgegevens verloren gaan.