Je bent hier:

Krachtige netwerken en pro-actief beheer

Maak gebruik van krachtige netwerkinrichtingen, in ons datacenter, in Azure of zelfs on-premise. Volledig beheerd door Herke ICT Group.

Inrichting en beheer van netwerken

Met Network Services realiseren wij krachtige, toekomstgerichte netwerken. Zowel in Microsoft Azure, ons eigen datacenter en on-premise. De zorg over het beheer van het netwerk nemen wij van je over, zodat je verzekerd bent van een continue bedrijfsvoering.

On-premise en hybride netwerken

Opereer vanaf een lokale of hybride omgeving, zodat je er verzekerd van bent dat jouw processen blijven draaien en je jouw belangrijke gegevens altijd en onafhankelijk van andere processen kunt inzien.

Logo Windows Server
Logo Microsoft Azure

Infrastructure-as-a-Service

Azure is het cloudplatform dat ondersteuning biedt om je bedrijfsprocessen behalve altijd en overal toegankelijk te maken, ook continu helpt te verbeteren. Ook is dit perfect te combineren met andere cloudservices zoals Microsoft 365, zodat je medewerkers altijd en overal makkelijk, veilig en efficiënt samenwerken.

Server Hosting door Herke ICT Group

Het beheren van servers valt onder onze verantwoordelijkheid en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid (ISO 27001-gecertificeerd). Dankzij de nieuwste technologie garanderen wij betrouwbare bedrijfsvoering en zijn je gegevens altijd en plaatsonafhankelijk beschikbaar.

Bedrijfscontinuïteit en zekerheid

Raak niks meer kwijt met Back-up en disaster recovery uit onze Digital Cloud Suite. Garandeer uptime, beperk het verliezen van data tot een minimum en maximaliseer de productiviteit tijdens een aanval of andere ongewenste situatie. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de risico’s en kwetsbaarheden.