Steeds meer bedrijfsprocessen automatiseren en een storing waarbij jouw bedrijf plat ligt is je grootste nachtmerrie. Een stabiel en veilig netwerk is, meer dan ooit, essentieel. Bovendien wordt netwerkbeheer en -onderhoud, mede door mobiel werken, steeds complexer. Als ondernemer beschik je vaak niet over deze specialistische kennis en tijd. Besteed jij je netwerkbeheer aan een goede partij uit, dan kun jij je weer focussen op dat waar je goed in bent en is jouw netwerk optimaal beschermd.

Herke ICT Group en jouw netwerk

Ruim 20 jaar geleden was Herke Dekker al pionier op dit gebied. Als één van de eersten begon hij met het bouwen van een netwerk via telefoonlijnen waarmee je systemen op afstand in de gaten hield. Zo werden veel storingen voorkomen en deed zich onverhoopt toch een storing voor dan losten ze die op afstand op. De technieken verbeteren natuurlijk razendsnel, maar deze jarenlange ervaring is vandaag de dag nog steeds van onschatbare waarde.

Netwerkbeheer: Herke ICT Group en jouw netwerk
Netwerkbeheer: Compleet beheer van jouw ICT omgeving

Hoe ziet compleet beheer van jouw ICT-omgeving eruit?

Je beschikt 24/7 over een team van experts. Onze servicedesk houdt je netwerk voortdurend in de gaten, reageert proactief op storingen en problemen en voert waar nodig onderhoud en updates uit. Zo blijven wij de kwaliteit van je netwerk continu verbeteren. Denk hierbij niet alleen aan servers, maar ook aan routers, firewalls, beveiliging, printers en back-up-systemen. Door middel van gesprekken, rapportages, monitoringsoftware en een serviceportal houden we je op de hoogte van alles wat voor jouw organisatie van belang is. Wij zijn jouw ICT-afdeling en staan voor jou en jouw collega’s klaar. En niet onbelangrijk: voor een vast bedrag per maand.

Passie voor technologie

Het ontzorgen van klanten met slimme IT, op een manier waarbij de mens centraal staat en de automatisering zich aanpast, dat is de reden waarom Herke ICT Group ooit is opgericht. Die passie voor technologie, die drijft ons nog steeds en daarom blijft onze kijk op ICT fris en altijd op de toekomst gericht. Dankzij die combinatie van onze passie, kennis en drijfveren wordt onze servicedesk door onze klanten gewaardeerd met een 8,9. En daar zijn we trots op. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Netwerkbeheer: Passie voor technologie
Afspraak maken