Volgens Microsoft is de Surface de ultieme laptop. Om eerlijk te zijn, vinden wij dat ook. Een krachtpatser van de nieuwe generatie, waar wij geïnspireerd van raken. Of je nu een lichte laptop zoekt die je heel gemakkelijk meeneemt, een desktop, of creatief helemaal los wilt gaan, met een Microsoft Surface heb je alles in huis. En het oog wil natuurlijk ook wat. De Surface ziet er prachtig uit, met mooie details die je kunt zien en voelen. Mooie hoeken, materialen van de hoogste kwaliteit en een PixelSense -aanraakscherm met hoge resolutie en opvallende, levensechte kleuren.

Surface Pro

Dun, licht en krachtig. Met de Microsoft Surface Pro heb je een laptop, tablet en studio in één. Door de ingebouwde standaard uit te klappen en de Surface Pro Signature Type Cover – een prachtig en compleet toetsenbord – toe te voegen heb je een laptop. Verlaag de standaard voor de Studiomodus. Zo kun je met de Surface-pen naar hartenlust schrijven en tekenen. Sluit de standaard en verwijder het toetsenbord en je hebt in een handomdraai een tablet.

Microsoft Surface Pro
Microsoft Surface Laptop

Surface Laptop

Stijl en snelheid, vol pit en toch licht. De Microsoft Surface Laptop weegt maar 1,25 kilo en heeft een accuduur van 14,5 uur. Met het PixelSense™-touchscreen van 13,5 inch navigeer je op een heel natuurlijke manier. Het met Alcantara® bekleedde toetsenbord voelt aan als suède en typt heerlijk zacht. Tegelijkertijd is de stof heel slijtvast en makkelijk schoon te maken. De Surface Laptop is verkrijgbaar in warmrood, platina, kobaltblauw en witgoud. Voor als het oog ook iets wil.

Surface Book

Gebruik de Microsoft Surface Book in laptopstand, tabletmodus, studiomodus of weergavemodus en werk zoals je wilt. De accu heeft een levensduur van 17 uur.
Kies zelf de schermgrootte, de grafische kaart, de processor en de accessoires en stel zo de Surface Book samen zoals je hem het liefst hebt.

Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Studio

Surface Studio

Aan de tekentafel? Kies voor een Microsoft Surface Studio, daarin kun je al je creativiteit kwijt. Het PixelSense™-scherm van 28 inch geeft je alle vrijheid. Met 13,5 miljoen pixels, levensechte kleuren en helderheid knallen al je ontwerpen van het scherm. Tegelijkertijd beschik je zo over alle kracht die je maar kunt wensen.

Surface Hub

Wil je videoconferencen, presentaties delen of een whiteboard gebruiken tijdens de vergadering. Met de Microsoft Surface Hub haal je een interactief touch screen van 55” of 84” in huis en creëer je een hypermoderne werkplek.

Microsoft Surface Hub

Meer weten?