Microsoft 365 biedt jou het beste van Office 365 in combinatie met Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Deze combinatie geeft gebruikers de mogelijkheid om vanaf elke gewenste locatie te werken en moderne manieren van samenwerken te omarmen, zonder de veiligheid van hun data op het spel te zetten. Dé oplossing die jou onder andere ondersteunt bij het naleven van regels rondom de GDPR-regelgeving. Er is een Enterprise- en een Business-variant. Weten hoe je samen met Microsoft 365 Business samen meer bereikt? Download dan het e-book.

Download e-book

Herke en Microsoft 365

Al twintig jaar geleden maakte Herke Dekker de keuze voor Microsoft. Die lijn heeft hij uitgezet en niet meer losgelaten. Ook zelf zijn wij overtuigd gebruiker en hebben we ruime ervaring met het uitrollen van Microsoft 365 voor zowel het MKB als grote(re) bedrijven. Daarmee zijn we niet alleen één van de grootste partners van Microsoft, maar ook specialist én ervaringsdeskundige.

Herke en Microsoft 365

Op maat gemaakte beveiligings- en beheerfeatures

Zowel de Enterprise- als de Business-editie van Microsoft 365 bestaan uit een combinatie van Office 365 met op maat gemaakte beveiligings- en beheerfeatures uit Enterprise Mobility + Security en Windows 10. Overweeg je de overstap naar de Cloud en werk je nog met Windows 7? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij laten jou graag zelf de vele mogelijkheden ervaren.

Neem contact op