Server of serverpark vervangen? Met Managed Hosting maak je gebruik van onze virtuele servers voor een vast bedrag per maand. Ook het beheer van deze virtuele servers valt onder onze verantwoordelijkheid en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid.

Je beschikt altijd over de nieuwste technologie. We garanderen daarom betrouwbare bedrijfsvoering en je gegevens zijn op ieder moment en vanaf elke locatie bereikbaar.

Laat je hosting onze zorg zijn, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Managed Hosting: Wat uitbesteden jou oplevert

Wat levert dit op?

Je gebruikt onze virtuele servers en profiteert daarom van de beste datacenterdiensten. Geen initiële investeringen meer in hard- en software om een veilige serveromgeving te creëren.

Je profiteert  van de beste datacenterdiensten. De zorg voor een goede back-up nemen wij van je over, net als de bijbehorende licentiestructuren en onderhoud van de serveromgeving. Alle connecties – denk aan internettoegang en switches – zijn dubbel uitgevoerd. Brandbeveiliging en noodstroomvoorzieningen zijn aanwezig en testen wij uiteraard regelmatig. Fysieke toegang tot ons datacenter wordt zeer streng gecontroleerd.

Herke ICT Group zorgt voor jouw infrastructuur

Als Microsoft Partner op het gebied van hosting beschikken onze experts over een zeer hoog kennisniveau en veel praktijkervaring. Ons aanbod blijft niet beperkt tot alleen het gebruik van onze virtuele servers, maar ook  voor bijvoorbeeld werkplekbeheer. Ook voor aanschaf van hardware ben je bij ons aan het goede adres. Voor al je IT-vragen kun je bij onze servicedesk terecht. Waarom nog zelf investeren in kostbare kennis en tools?

Meer weten?

Contact opnemen
IT security & compliance