Overweeg je jouw server of serverpark te vervangen? Dan kun je natuurlijk overgaan tot de fysieke aanschaf van nieuwe hardware. Maar heb je weleens gedacht aan managed hosting? Daarbij maak je gebruik van onze virtuele servers die in het datacenter staan tegen een vast bedrag per maand. Ook het beheer van deze virtuele servers valt onder onze verantwoordelijkheid. Het datacenter voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid en je beschikt altijd over de nieuwste technologie. Hierdoor garanderen we je een betrouwbare bedrijfsvoering. Je gegevens zijn op ieder moment en vanaf elke locatie bereikbaar. Zelf investeren in kennis en apparatuur hoeft niet meer en je maandelijkse uitgaven zijn helder. Laat je hosting onze zorg zijn, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Wat uitbesteden jou oplevert

Als je gebruik maakt van onze virtuele servers, hoef je geen initiële investering te doen in hard- en software om een eigen veilige serveromgeving te creëren. Dat hebben wij al voor je gedaan. Bovendien profiteer je van de beste datacenterdiensten. De zorg voor een goede back-up nemen wij van je over, net als de bijbehorende licentiestructuren en onderhoud van de serveromgeving. Alle connecties – denk aan internettoegang en switches – zijn dubbel uitgevoerd. Brandbeveiliging en noodstroomvoorzieningen zijn aanwezig en testen wij uiteraard regelmatig. Fysieke toegang wordt zeer streng gecontroleerd.

Managed Hosting: Wat uitbesteden jou oplevert

Herke ICT Group zorgt voor jouw infrastructuur

Als Microsoft Partner op het gebied van hosting, beschikken onze experts over een zeer hoog kennisniveau en veel praktijkervaring. Ons aanbod blijft niet beperkt tot alleen het gebruik van onze virtuele servers. Wij gaan een stapje verder. We bieden jou een totaaloplossing. Bij ons kun je ook terecht voor bijvoorbeeld werkplekbeheer en de aanschaf van hardware. Voor al je IT-vragen kun je bij onze servicedesk terecht. Waarom nog zelf investeren in kostbare kennis en tools? Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op