Toekomstvisie op bouw belangrijk. “Herke ICT Group heeft een duidelijke visie op de toekomst van bouwbedrijven”, vertelt Siem Stam (Manager ICT HRM bij  K_Dekker Bouw & Infra). “Bij de doorontwikkeling van haar producten, waaronder BouwVision, staan dit beeld en de behoeften van de bouwbedrijven centraal.”

Langdurig partnership

Als specialist in de Grond-, Water en Wegenbouw en Burgerlijke- en Utiliteitsbouw is K_Dekker Bouw & Infra een trendsetter. Zij volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet en vinden een toekomstvisie op bouw belangrijk. De mens, het milieu en het leveren van meerwaarde zijn essentieel bij hun keuzes. K_Dekker Bouw & Infra is onderdeel van Dekker Holding Krabbendam B.V.

Het aannemingsbedrijf werkt met de financiële software BouwVision ERP en met Skype voor Bedrijven, voor een betere onderlinge communicatie. Daarnaast heeft men het netwerkbeheer bij Herke ICT Group ondergebracht. “Vooruitstrevend gebruik van technologie in een stabiele ICT omgeving is voor ons de basis voor een langdurig partnership.”, aldus Siem Stam. “Een ander groot voordeel van Herke ICT Group is de brede productkennis, wat de samenwerking tussen de verschillende producten versterkt. Ook één aanspreekpunt voor onze volledige ICT-omgeving zien wij als groot voordeel.”

Eenmalig vastleggen

In de bedrijfssoftware BouwVision ERP leggen wij de gegevens eenmalig vast. Alle medewerkers kunnen deze gegevens eenvoudig inzien en gebruiken. De verschillende projectteams verwerken financiële transacties op de projecten nu op een uniforme wijze. Daarnaast biedt de rapportagetool Jet Reports ons de mogelijkheid om diverse informatie uit BouwVision ERP in de door ons gewenste rapportages te plaatsen.

Meer inzicht in beschikbaarheid

Met Skype voor Bedrijven hebben wij meer inzicht in de beschikbaarheid en bereikbaarheid van onze medewerkers. Dit is een belangrijke verbetering in ons dagelijkse proces. Daarnaast zetten wij Skype veelvuldig in bij het delen van schermen en data. Ongeacht waar de medewerkers zijn, kunnen zij toch samenwerken en beschikken over de gewenste informatie. Skype heeft ons nu, maar ook in de toekomst veel te bieden. Ook in combinatie met de bouwsoftware BouwVision.

Wij zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Snel en stabiel netwerk

De investeringsbereidheid van de directie en de expertise van Herke ICT Group, maakt dat ons netwerk snel en stabiel is. Wij ondervinden weinig storingen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Zijn deze er wel, dan is Herke ICT Group goed te bereiken. Verbeteringen zijn altijd mogelijk. Herke ICT Group neemt deze serieus en worden, waar mogelijk, direct in het verbeteringstraject meegenomen.