Sinds 2011 werkt Coen Hagedoorn Bouwgroep met 120 medewerkers met de alles-in-één oplossing voor bouwbedrijven: BouwVision. Coen Hagedoorn Bouwgroep heeft gekozen voor één platform voor alle gebruikers: BouwVision ERP, xRM, Portals en Apps van Herke ICT Group.

Geïntegreerde bouwsoftware

BouwVision ERP en BouwVision xRM zijn geïntegreerde pakketten voor je financiële administratie en relatiebeheer, op basis van Microsoft Dynamics. Door Herke ICT Group speciaal voor de bouwbranche uitgebreid met functionaliteit specifiek voor de bouw. De connectie tussen beide oplossingen zorgt ervoor dat informatie op de meest logische plek wordt ingevoerd en eenvoudig beschikbaar is. Daarbij kiest Coen Hagedoorn Bouwgroep ook voor BouwVision Portals en BouwVision Apps. Hiermee kun je eenvoudig – op je tablet of desktop – informatie invoeren en delen, zowel op kantoor als op locatie. Ook externe partijen, zoals woningcorporaties en bewoners, krijgen toegang tot voor hen relevante informatie.

Bert Westland (Coen Hagedoorn Bouwgroep): “Wij waren op zoek naar een partij die flexibel is, met ons meedenkt en die net als wij voorop loopt met vernieuwingen. Ook was het belangrijk dat de bouwplaats, servicemensen en eventuele externe partijen toegang hebben tot deze nieuwe oplossing.”

Wij waren op zoek naar een partij die flexibel is, met ons meedenkt en die net als wij voorop loopt met vernieuwingen.

Groei en verbreding

Met de keuze voor BouwVision zet het bouwbedrijf opnieuw een stap voorwaarts in de groei en ontwikkeling van de organisatie. Het platform sluit daarbij goed aan. Eerder werkte Coen Hagedoorn Bouwgroep met een ERP oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV van 4PS/CTB. De bouwer besloot echter over te stappen op BouwVision ERP, dat ook gebaseerd is op Microsoft Dynamics NAV. Tevens werkt men met BouwVision xRM, de relatiebeheer software voor bouwbedrijven op basis van Microsoft Dynamics CRM.

De keuze voor een platform dat verder gaat dan ERP en daarbij ook nog eens 100% gebaseerd is op Microsoft technologie was snel gemaakt. De integratie tussen zowel interne als meer extern gerichte processen zorgt ervoor dat Coen Hagedoorn Bouwgroep goed weet wat er speelt bij alle lopende projecten op alle fronten.

Het BouwVision platform ziet er goed uit, is logisch opgebouwd en erg toegankelijk.