Ontdek de voordelen van IT-beheer uitbesteden

Het 24/7 beheren van jouw IT wordt met de dag complexer en vraagt op up-to-date kennis. Een grote verantwoordelijkheid die je niet bij je zelf of eigen IT beheerder wilt en kunt neerleggen. Ziekte, vakantie of vertrek maken jouw bedrijf kwetsbaar. Optimaal IT-beheer, dit kan ook samen met de interne IT-beheerder, draagt bij aan het succes van jouw bedrijf. Wij staan voor je klaar en nemen deze zorg met plezier van je over.

Jouw IT moet gewoon werken

Hoe lang is jouw bedrijf nog productief bij een storing en welke processen liggen stil? Dit kost je geld! Netwerkbeheer vraag om specialistische kennis en tijd die je vaak niet hebt. Laat dit over aan een expert, want jij wilt toch ook altijd snel en veilig toegang hebben tot jouw netwerk?

Lees verder
Netwerkbeheer: Jouw IT moet gewoon werken
Werkplekbeheer: Een stabiele en veilige werkplek

Een stabiele en veilige werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen voor flexibele werkplekken. Een werkplek waar je op elk moment, vanaf elke locatie en elk device op een veilige manier bij je gegevens kunt. Maar beschik jij over expertise én tijd om de werkplekken up-to-date en veilig te houden? Wij nemen het werkplekbeheer graag van je over. Dat is weer een zorg minder.

Lees verder

Downtime tot het minimale beperken

Het maken van een dagelijkse back-up is voor een bedrijf essentieel, maar ook een tijdrovende klus. Met online back-up slaan wij jouw gegevens veilig extern op. Je betaalt alleen wat je gebruikt voor een vast bedrag per maand. Jouw gegevens optimaal beschermen en in geval van een calamiteit weer snel up-and-running? Neem dan contact met ons op en bespaar op hoge investeringskosten in hard- of software

Neem contact op
Back-up: Downtime tot het minimale beperken
Licentie advies: Betaal niet te veel voor onnodige licenties

Betaal niet te veel voor onnodige licenties

Sluiten de licenties nog aan op jouw bedrijfssituatie? Factoren als het vervangen van hardware, een (gedeeltelijke) overstap naar de Cloud en/of een wijziging in het aantal gebruikers hebben invloed op jouw licentiepositie. Betaal niet te veel voor onnodige licenties. Als één van de geselecteerde Microsoft Partners met een volledige specialisatie in het complete licentiebeheer van Microsoft producten, geven wij graag licentie advies.

Neem contact op