Werken bij Herke ICT Group staat gelijk aan geïnspireerd worden door technologie. Dat geldt niet alleen voor oprichter Herke Dekker, maar voor het hele team. Onze passie? Klanten helpen op een efficiëntere manier hun werk in te richten en op een betere manier samen te werken. Met technologie als middel, maar de mens altijd centraal.

Inspired by technology; niet alleen een knipoog naar onze oude naam ‘Herke Technology’, maar ook een belofte aan onze klant.

Microsoft Inspire Center

Microsoft Inspire Center

Die passie om met technologie mooie dingen te maken, delen we graag met onze relaties. En dan niet met een mooie brochure of een gelikte demo, maar gewoon hier, vanuit ons moderne pand waar wij elke dag werken volgens de principes van het slimme samenwerken. Ons pand is helemaal ingericht met Microsoft-technologieën, op zowel server- als werkplekniveau. Onze flexibele werkplekken bestaan uit sta- en zitplaatsen, in onze spreekruimtes hangen grote presentatieschermen waarmee je draadloos kunt verbinden en staan round tables voor meetings met mensen binnen én buiten kantoor.

Kom langs en beleef het!

Bij ons kun je zelf ervaren wat het slimme samenwerken kan opleveren. Onze deur staat altijd open, dus maak eens een geheel vrijblijvende afspraak om te komen kijken. Geen betere manier om je ook te laten inspireren door technologie!

Maak een afspraak