HP Elite

Ook de HP Elite-devices zijn op de zakelijke gebruiker gericht. Of je nu kiest voor de dunste en lichtste notebook ooit, de EliteBook Folio, of de nieuwe en innovatieve modulaire HP Elite Slice desktop, je vindt altijd iets naar je zin. De TPM-chip – een kleine securitychip – verhoogt het beveiligingsniveau. En natuurlijk heeft de Elite de vingerafdruklezer. Duurzaamheid, veiligheid en strak design, dat is waar de Elite-familie voor staat.

HP Premium

Prachtige materialen én superprestaties. Indrukwekkend in alle opzichten: van de nieuwste Intel® Core™-processors tot hoge-resolutie-schermen, van een accu met een levensduur van 16 uur tot audio van Bang & Olufsen. Met de IR-camera en de vingerafdruklezer log je altijd veilig in. Voor thuisgebruik én zakelijk gebruik.

HP Pro

Een PC uit de HP Pro-familie is heel geschikt voor zakelijk gebruik door de extra aandacht voor de veiligheid en de bouwkwaliteit. Ze zijn zelfs militair getest, dus een stoffige omgeving of een wat minder lieve behandeling, daar hebben ze geen enkele moeite mee. Met de vingerafdruklezer kun je makkelijk en veilig inloggen.

Meer weten?

Contact opnemen