Een bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. IT oplossingen die leiden tot betere samenwerking en het verhogen van de productiviteit, zijn niet meer weg te denken.
Maar weet jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw bedrijf passen? Daarom organiseren wij op dinsdagmiddag 26 juni 2018 in samenwerking met Microsoft een Customer Immersion Experience (CIE) in Amsterdam.

Deze CIE-sessie heeft ondertussen plaatsgevonden. Als je zelf met je collega’s een CIE sessie wilt bijwonen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Zelf aan de knoppen

Tijdens deze praktijkgerichte workshop ervaar je zelf het gemak van de allerlaatste features van SharePoint en Microsoft Teams. Ontdek hoe je deze het meest effectief binnen jouw organisatie inzet. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als online samenwerken in documenten, het delen van documenten zowel in- als extern en team en project gericht werken. Op basis van je specifieke wensen besteden wij tijdens deze sessie aandacht aan de scenario’s die voor jouw bedrijf relevant zijn. Dus geen demonstraties, maar je gaat zelf aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones.

Ontdek zelf de mogelijkheden van SharePoint en Microsoft Teams en meld je aan

Stuur dan een mail naar event@herke.nl. Deelname aan deze CIE is kosteloos. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Claim je stoel

Meld je vandaag nog aan voor het Surface Event, want het aantal plaatsen is beperkt.

Kom je samen met een collega? Gezellig, laat het ons weten, dan houden we twee stoelen vrij.

Ja, ik kom!

Sinterklaas

Omdat Sint tegen die tijd weer in het land is, worden er onder de aanwezigen fraaie Surface Accessoires verloot.

Dus schrijf je snel in en kom 28 november naar Herke ICT Group.

Dit event is mede mogelijk gemaakt door ALSO.