Haal jij alles uit je data?

In een wereld die continu in beweging is, moet ook jouw bedrijf continu blijven innoveren. Bijvoorbeeld door nog slimmere inzet van je IT. Zet jouw data aan het werk met PowerApps, Flow en Power BI.

Oplossingen voor het MKB

Met de oplossingen in het Microsoft Power Platform kun je processen automatiseren met werkstromen en met apps vanuit je dagelijkse werkzaamheden data verzamelen. Vervolgens kun je deze data visualiseren en analyseren met krachtige Business Intelligence (Power BI) oplossingen. Deze tools zijn standaard aanwezig in je Office 365-omgeving. Eigen apps en geautomatiseerde werkstromen zijn nu ook toegankelijk voor het MKB!

Gratis Lunch & Learn

Hoe zet je het Power Platform in voor jouw bedrijf?

Dat laten we je graag zien tijdens de Lunch & Learn die we organiseren op dinsdag 14 mei 2019.

Een gratis sessie waarin we je kennis laten maken met de vele mogelijkheden van PowerApps, Flow en Power BI.

Lunch & Learn Power Platform

Het programma

  • We starten om 12.00 uur.
  • Onder het genot van een lunch gaat André Kieft van Microsoft in op de visie en strategie van Microsoft met betrekking tot het Power Platform.
  • Daarna laten onze experts in korte sessies de kracht van het Power Platform zien en vertellen meer over de specifieke oplossingen die ze hiervoor bij onze klanten hebben ingezet.
  • Rond 14 uur sluiten we de gezamenlijke sessie af.
  • Bonus: je kunt tot 14.30 uur jouw uitdaging voorleggen aan een van onze experts.

Hoe data-gedreven is jouw organisatie?

Schrijf je vandaag nog in op deze Lunch & Learn. Onze capaciteit is beperkt. Wij willen voorkomen dat we je moeten teleurstellen. Daarom vragen we je om snel in te schrijven. Kom je samen met een collega? Laat het ons weten via het inschrijfformulier.

Ja, ik kom

We zien je graag op 14 mei.

Lees alvast deze blog van collega Toine over de vele mogelijkheden waarop je Flow kunt inzetten om je terugkerende processen eenvoudig te automatiseren.

Meer info?

Bel Esther Wouters op + 072 727 1100.