Haal jij alles uit je data?

In een wereld die continu in beweging is, moet ook jouw bedrijf continu blijven innoveren. Bijvoorbeeld door nog slimmere inzet van je IT. Zet jouw data aan het werk met PowerApps, Flow en Power BI.

Oplossingen voor het MKB

Met de oplossingen in het Microsoft Power Platform kun je processen automatiseren met werkstromen en met apps vanuit je dagelijkse werkzaamheden data verzamelen. Vervolgens kun je deze data visualiseren en analyseren met krachtige Business Intelligence (Power BI) oplossingen. Deze tools zijn standaard aanwezig in je Office 365-omgeving. Eigen apps en geautomatiseerde werkstromen zijn nu ook toegankelijk voor het MKB!

Gratis Lunch & Learn

Hoe zet je het Power Platform in voor jouw bedrijf?

Dat laten we je graag zien tijdens de Lunch & Learn die we organiseren op dinsdag 14 mei 2019.

Een gratis sessie waarin we je kennis laten maken met de vele mogelijkheden van PowerApps, Flow en Power BI.

Lunch & Learn Power Platform

Het programma

  • We starten om 12.00 uur.
  • Onder het genot van een lunch gaat Andr√© Kieft van Microsoft in op de visie en strategie van Microsoft met betrekking tot het Power Platform.
  • Daarna laten onze experts in korte sessies de kracht van het Power Platform zien en vertellen meer over de specifieke oplossingen die ze hiervoor bij onze klanten hebben ingezet.
  • Rond 14 uur sluiten we de gezamenlijke sessie af.
  • Bonus: je kunt tot 14.30 uur jouw uitdaging voorleggen aan een van onze experts.

Hoe data-gedreven is jouw organisatie?

Tijdens de Lunch & Learn zijn diverse praktijkvoorbeelden aan bod gekomen over hoe jij het Power Platform kunt toepassen.

Maar liefst vier interessante sprekers vertelden tijdens deze bijeenkomst over het digitaliseren van processen, het automatiseren van werkstromen en het realtime inzichtelijk maken van data in dashboards.

Je leest er meer over in dit artikel.

Lees het volledige artikel

De volgende Lunch & Learn bijwonen?

Meld je aan via ons contactformulier.

Of bel +31 72 727 1100