Microsoft Dynamics 365 wordt als totaaloplossing in de Cloud aangeboden waarbij je modulair die bedrijfsapplicaties afneemt die je nodig hebt, op het moment dát je het nodig hebt. Grootschalige, kostbare en langdurige ERP- & CRM-trajecten behoren tot het verleden. Het grote voordeel is dat je klein kunt beginnen, snel resultaten kunt behalen en alleen hoeft te betalen voor dat wat je nodig hebt aan functionaliteit.

Alle informatie over klanten en activiteiten staat voortaan in één database in de Cloud. Verbeter je bedrijfsresultaten door je mensen te voorzien van juist die informatie om hun beste werk te leveren. Digitaliseer je dagelijkse kantoorprocessen met de bedrijfsapplicaties van Dynamics 365 voor CRM: Sales, Marketing en Customer Service. Voor je financiële bedrijfsadministratie is er Business Central (de opvolger van Dynamics NAV).

Optimaal communiceren met je klant

Hoe goed ken jij jouw klanten? Met Microsoft Dynamics 365 beschik je altijd en overal op een vertrouwde en veilige wijze over alle klantgegevens op één plek. Door de combinatie van Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics Business Central (NAV) krijg je snel inzicht in belangrijke trends, resultaten en nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor werken jij en je medewerkers nog efficiënter en productiever. Denk bij voorbeeld aan de mogelijkheid wanneer je een mail van een klant opent. Je krijgt alle betreffende klantgegevens en klantinteracties direct in beeld. Dit maakt optimale communicatie met de klant mogelijk.

Dynamics 365: Optimaal communiceren met je klant
Dynamics 365: Verbind gestructureerde workflows met ongestructureerde taken

Verbind gestructureerde workflows met ongestructureerde taken in CRM

Dynamics 365 integreert naadloos met zowel Office 365 als SharePoint en verbindt de gestructureerde workflow van zakelijke apps met ongestructureerde taken op gebied van productiviteit en samenwerking. Zo kent Microsoft Dynamics 365 apps op gebied van bijvoorbeeld marketing, sales, projectservice en customerservice. De apps staan in de Cloud en zijn op mobiele devices – ook offline – beschikbaar.

Business Central: totaaloplossing voor bedrijfsbeheer

Dynamics 365 Business Central is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die met een alles-in-één-oplossing het volgende willen bereiken:

  • zakelijke processen stroomlijnen,
  • interactie met klanten verbeteren en
  • voorbereid zijn op groei.

De bedrijfssoftware Business Central is eenvoudig te gebruiken en aan te passen. Beheer je financiën en versnel de financiële afsluiting, zodat jij slimmere beslissingen kunt nemen. Digitaliseer en controleer je inkoopproces in Business Central. Maximaliseer je omzetkansen door je klanten van betere informatie te voorzien. En bewaak je budgetten en de projectvoortgang met real-time gegevens.

Op basis van je persoonlijke dashboard met inzichten, acties, activiteiten en interactieve blokken maak je betere beslissingen. Integratie met Office 365 zorgt voor toegang tot je voorraadadministratie en je klantendatabase in Outlook. Ook kun je hier direct facturen maken en versturen. In Excel kun je data aanpassen en terugsturen naar Business Central. Templates pas je eenvoudig aan in Word. Dankzij de integratie met het Power Platform maak je eenvoudig rapportages in Power BI, automatiseer je processen in Flow en ontwerp je eigen apps in Power Apps.

Kortom, stroomlijn je dagelijkse processen met Business Central. Business Central is een los af te nemen module van Dynamics 365. Wil jij snel van start met deze moderne financiële cloud-oplossing van Microsoft? Download de whitepaper en lees waarom Ecosystems voor Business Central heeft gekozen en wat het ze oplevert.

Download nu de whitepaper
Dynamics 365: Optimaal communiceren met je klant

Herke ICT Group en Dynamics 365

Wij hebben jarenlange ervaring met het implementeren van business-oplossingen. Door de inzet van Microsoft Dynamics 365 helpen we onze klanten hun financiële, sales- en serviceprocessen onder controle te krijgen en te verbeteren. Volledig inzicht in je relatiebeheer. Betaalbaar, laagdrempelig en snel in te zetten voor zowel kleine als grote organisaties. Met Dynamics 365 verhoog je je salesproductiviteit en ben je je klanten beter van dienst. Bij jou staat toch ook de klant centraal?

Ik wil meer informatie