Developer NAV traineeship

team Herke ICT Group

‘Inspired by technology’. Wij laten ons inspireren door ICT en werken met passie. Medewerkers krijgen vrijheid en mogelijkheden om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Wij geloven in het delen van informatie. Herke ICT Group is een groeiende organisatie.

Als één van de grotere Microsoft partners en HP Silver Partner behoren wij tot de top van de Nederlandse ICT leveranciers. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van implementatie en beheer van ICT infrastructuur. Naast het leveren van ICT oplossingen en diensten zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van BouwVision: financiële en relatiebeheer software en apps voor bouwbedrijven. Dit doen wij met 60 enthousiaste collega’s op onze locatie in Alkmaar. Wil  je onderdeel worden van ons team en heb je interesse in een carrière als developer? Meld je dan nu aan voor een traineeship bij onze ontwikkelafdeling:

Developer NAV Traineeship

In april 2018 start Herke ICT Group met een traineeship programma voor talentvolle software developers, waarin we met een select aantal trainees een programma doorlopen. Theorie en praktijkopdrachten wisselen we af om van jou een goede Microsoft Dynamics NAV Developer te maken. Om in te stappen heb je basiskennis nodig van bijvoorbeeld C#, Java, Python of een andere programmeertaal. Daarnaast ben in je in het bezit van minimaal een HBO diploma (IT richting) en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Binnen enkele maanden kun je al een certificaat behalen. Daarna werk en leer je door, waarbij wij kijken naar jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en ambities. Op basis van jouw persoonlijke voorkeur en sterktes kies je daarna een bepaalde specialisatie.

Hoe werkt het

Een ervaren collega die alle aspecten beheerst binnen de software development begeleidt jou vanaf dag 1. Je begint in een rustig tempo zodat je goed begrijpt waar je mee bezig bent. Voor de ene trainee zijn een aantal technieken en methodieken al bekend, voor de andere is het geheel nieuwe lesstof. Het doel: jou zo snel mogelijk klaar stomen voor de te volgen externe trainingen.

Trainingen

Zodra je er aan toe bent gaan we de trainingen inplannen. Deze krijg je van een externe partij die gespecialiseerd is in het bijbrengen van de basisbeginselen van Microsoft Dynamics NAV Development. Je volgt deze klassikale cursus enkele dagen op locatie. Met goed gevolg ontvang jij je eerste certificaat.

Aan de slag

Na deze bootcamp ga je zelf aan de slag! Onder begeleiding van een ervaren developer  werk je aan het doorontwikkelen van onze software, aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit en aan maatwerkoplossingen voor onze klanten. Na enkele maanden heb jij laten zien dat je steeds zelfstandiger taken op je neemt en dat je prima mee draait in ons development team. Na ongeveer een half jaar is het wellicht tijd om je kennis nog meer te verbreden en te verdiepen. Wij bieden jou de mogelijkheid om dan weer op locatie een training te volgen om je zo nog verder te specialiseren.

Kortom, wil jij een goede NAV Developer worden, jezelf verder ontwikkelen én tegelijkertijd een zeer goed carrièreperspectief voor jezelf realiseren?

We komen graag met je in contact!

Interesse of meer info?

Heb jij de ambitie om dit traineeship binnen Herke ICT Group te volgen? Stuur je CV en motivatie t.a.v. Pamela Heuvelman naar vacature@herke.nl. Reageer vóór 30 maart 2018.

Wil je meer informatie? Bel dan met Pamela Heuvelman op +31 72 727 1100.