Je bent hier:

Apps voor mobiel werken

Altijd en overal inzicht. Papierloos werken wordt mogelijk doordat jouw medewerkers onderweg in de Apps gegevens meteen kunnen bewerken en direct invoeren.

Houd je gegevens bij de hand

Met de Apps uit de Digital Cloud Suite heb je altijd en overal inzicht in lopende projecten, klanten, klussen of verkoopkansen. Papierloos werken is mogelijk doordat je onderweg in onze Apps gegevens meteen kunt bewerken en zelfs direct kunt invoeren in onze ERP en xRM oplossing.

Uren registreren op je mobiel

Met de Uren-app kan een gebruiker zijn uren digitaal registreren, inzien en aanpassen. Zo ben je altijd up-to-date, omdat de ingevoerde uren direct in Business Apps ERP geregistreerd staan. Dit maakt het overtypen van urenbriefjes overbodig.

Service-app op mobiel en laptop

Werkbonnen inplannen

Plan klussen en aanvragen direct in via ons intelligente planbord. De medewerker ontvangt de digitale werkbonnen op zijn telefoon waarmee hij direct aan de slag kan. Bij afronding van de klus worden de materialen en uren meteen verwerkt in onze ERP-oplossing en wordt automatisch de factuur klaargezet. In de Portal kan de opdrachtgever de status van de melding volgen.

HRM-app

Check op elk apparaat en elk moment de huidige stand van je verlofsaldo met de HRM-app. Als manager kun je in de app ook verlofaanvragen van jouw medewerkers goedkeuren en de status van toekomstige verlofaanvragen wijzigen. Heeft een medewerker zich ziekgemeld? Registreer dan ook ziek- en betermeldingen in de HRM-app.

HRM-app op telefoon
Inspectie-app op telefoon en tablet

Inspecties uitvoeren

Definieer en beheer zelf digitale vragenlijsten waarmee jouw vakmensen gestructureerd en geheel volgens NEN 2767 hun inspecties aan woningen en gebouwen kunnen uitvoeren. Omdat je de inhoud van de vragenlijsten volledig in eigen beheer hebt, ben je flexibel in je werkwijze en sluit de Inspectie-app aan op jouw bedrijfsproces. De resultaten en foto’s zijn direct zichtbaar in xRM en in de Portal.