In onze vorige blog deelde mijn collega Linda Castricum de 19 handigste sneltoetsen in Windows 10. Maar ook Outlook kent dergelijke handige sneltoetsen of shortcuts. Benieuwd welke? Ik deel ze alle 50 met je.

Outlook. Meer dan e-mail alleen.

Eerst even iets over Outlook. Met Outlook verstuur je mails. Dat is zeker. Maar het is meer dan dat. Het is bijna een persoonlijke assistent. Met Outlook beheer je je contactenlijst, je taken en je agenda. Of eigenlijk moet ik zeggen: agenda’s, want in Outlook creëer je ook prima teamagenda’s en kun je anderen autoriseren om jouw agenda in te zien of te beheren. Maar ook zonder autorisatie verstuur je afspraakvoorstellen naar anderen. Daarnaast is Outlook verbonden met andere Microsoft-applicaties zoals Skype, OneNote en Office. En heb je meerdere e-mailadressen? Geen probleem. Die open je op een overzichtelijke manier in één Outlook-omgeving. En dat alles vanaf je PC, laptop, tablet of telefoon. Simpel toch?

Terug naar de sneltoetsen

50 tijdbesparende sneltoetsen in Outlook

Stap voor stap

50 sneltoetsen, best een behoorlijk aantal. Begin eens met een klein groepje sneltoetsen voor functies waar je veel mee werkt. Maak je veel afspraken in de Outlook Kalender? Begin dan met dat groepje sneltoetsen. Of begin met de sneltoetsen om tekst te formateren. Deze zijn grotendeels hetzelfde als de sneltoetsen in Word en daar ken je er waarschijnlijk al een aantal van. Je zult zien: voor je het weet heb je ze alle 50 onder de knie. Ik ben benieuwd aan welke sneltoets jij het meeste hebt.

Senior Accountmanager

Vergeet de 50 sneltoetsen van Outlook nooit meer en download de pdf. Dan heb je alle Outlook sneltoetsen bij elkaar. P.S.: Vergeet ze niet te delen met je collega’s.

Download de 50 handigste shortcuts in Outlook