Home2020-03-27T08:36:16+00:00
  • Slimme IT voor het MKB in Noord-Holland - Alkmaar

Langere wachttijden voor Support

Als gevolg van de landelijke Corona-maatregelen werken veel mensen thuis. Dat levert de nodige vragen op voor onze Supportmedewerkers. Daardoor kan de responstijd voor meldingen bij onze Supportafdeling oplopen en duurt het wellicht langer dan je van ons gewend bent.

Voor een optimale verwerking verzoeken we je meldingen bij voorkeur via ons portal of per mail te versturen. We pakken je melding zo snel mogelijk op en vragen om je begrip.

Thuiswerken
Ons COVID-19 statement
Support

Wij maken jouw IT

eenvoudig, slim en beheersbaar

“Inspired by technology”

IT inspireert ons al meer dan 20 jaar. Focus is daarbij ons toverwoord. Wij willen niet van alles een beetje en daarom kozen wij, jaren geleden al, bewust voor Microsoft en HP. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Microsoft Partners in Noord-Holland. Hierdoor kennen de Microsoft-producten geen geheimen meer voor ons. Zo bieden wij onze klanten al meer dan 20 jaar een totaaloplossing.

Een professionele IT partner voor mkb’ers

IT wordt steeds belangrijker, in alle delen van de samenleving. Bedrijven kunnen onmogelijk groeien als ze hun IT niet op orde hebben. Maar IT wordt ook steeds complexer en veel mkb’ers kunnen het niet (meer) alleen bolwerken. Ze gaan op zoek naar een professionele partij die meedenkt over de toekomst, waarde toevoegt en hen daadwerkelijk verder helpt. Een echte partner dus. Dat is precies wat wij willen zijn. De langdurige relaties die wij met onze klanten hebben bevestigen dat ons dat best goed afgaat.

Werken in de Cloud

Werken in de cloud

Op de zaak, thuis of onderweg, altijd je gegevens bij de hand. Kostenbesparing en productiviteitstoename zijn belangrijke voordelen van de Cloud, net als gebruiksgemak en eenvoudige toegang. Kies je voor de Cloud? Dan bieden wij Cloud met Support. Alle voordelen van de Cloud, met net dat beetje extra. En dat in de vorm van een flexibel maandabonnement.

Lees verder

IT beheer uitbesteden

IT beheer uitbesteden

Het beheren van IT wordt met de dag complexer en vraagt om up-to-date kennis. Ziekte, vakantie of vertrek van je IT-beheerder maken je kwetsbaar, want waar is al die kennis en informatie opgeslagen? Wij monitoren voortdurend je netwerk en reageren proactief op storingen en problemen. In geval van vragen staan wij altijd klaar. Een hele zorg minder.

Lees verder

Software voor de bouw

Software voor de bouw

BouwVision is financiële en relatiesoftware voor bedrijven actief in de bouwsector. Eén totaaloplossing voor al je dagelijkse processen. Gewoon op de bouwplaats of onderweg beschikbaar, op je telefoon of tablet. Snel schakelen én optimaal communiceren met alle partijen zorgt voor minder foutgevoelig werken en dus minder kosten.

Lees verder

Zakelijke hardware

Zakelijke hardware

Een apparaat waar je dagelijks mee werkt, moet je passen als een jas. Daarom hebben wij een bewuste keuze gemaakt voor HP devices én Microsoft Surface. Krachtige devices voor zakelijk gebruik die een unieke werkervaring geven. De installatie verzorgen wij, dus je kunt direct aan de slag. Toch een probleem? Omdat wij partner zijn van HP en Microsoft, zijn onze lijnen lekker kort.

Lees verder

IT slimmer laten werken?

Maak een afspraak

Actueel

Herke ICT Group statement COVID-19

13 maart 2020|

Gezien de laatste ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zullen de medewerkers van Herke ICT Group zo veel mogelijk vanuit huis werken.

Dit zeggen onze klanten…

“Issues worden snel en volgens afspraak opgepakt”
Allard Hanrath, Rensen advocaten
“De IT kosten zijn gelijk gebleven, maar er werken inmiddels wel 2 keer zo veel mensen”
Gijs Derks, MVRO
“Wij werken nu met een ICT oplossing die echt werkt!”
“We kunnen nu makkelijker schakelen in schaalgrootte en capaciteiten op momenten dat daar behoefte aan is”
Joost de Boer , CAV Agrotheek
“Herke ICT Group stelt zich op als partner en denkt met ons mee richting de toekomst”
Rick Klijbroek, K_Dekker bouw & infra