Vraag de gratis Windows 10 check aan

Is uw bedrijf Windows 10 proof?

Op 29 juli 2015 heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwe versie van het besturingssysteem van Microsoft waarin de beste kenmerken van Windows 7 en 8 samenkomen. Het is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer.

Windows 10 is tijdelijk gratis beschikbaar als upgrade voor alle Windows 7/7 Pro/8.1/8.1 Pro gebruikers (vraag ons naar de voorwaarden).

Daarom upgraden naar Windows 10

De belangrijkste kenmerken van Windows 10 op een rij:

  1. Het beste platform voor modern zakelijk gebruik: Windows 10 biedt een betere integratie met de Cloud en pc, waardoor samenwerken een nieuwe dimensie krijgt.
  2. Eenvoudig in te stellen en te beheren: Windows 10 voelt direct vertrouwd met het startmenu en uw persoonlijke apps. Dankzij Windows as a Service en in-place upgrade is Windows 10 heel gemakkelijk in beheer.
  3. Betaalbare en innovatieve devices: Windows 10 werkt op al uw Windows apparaten met universal apps die u mobieler en productiever maken. Daarnaast opent het de weg naar nieuwe toepassingen voor 2-in-1, smartphones en de Microsoft HoloLens.
  4. Het voelt direct vertrouwd: het beste van Windows 7 en Windows 8, zoals het startmenu en uw persoonlijke apps.
  5. Grootzakelijke veiligheid voor iedereen: Windows 10 biedt Enterprise data protectie voor uw devices, privacy en gegevens.

Gratis Windows 10 check

Wilt u Windows 10 zonder problemen installeren, dan moeten uw licenties en hardware aan de gestelde eisen van Microsoft voldoen. Herke ICT Group is door Microsoft geselecteerd als officieel Windows 10 Check-In punt. Is uw organisatie Windows 10 proof?

Klik op onderstaande button en vraag nu de gratis Windows 10 check aan bij Herke ICT Group.