Microsoft Teams

Dé hub binnen Office 365, dat is Teams; de opvolger van Skype. Waarbij de focus ligt op snel en informeel samenwerken.
Teams kent een sterke integratie met andere Office 365 tools, zoals: SharePoint Online en OneDrive.
En het is de ultieme tool voor thuiswerken.

Open de whitepaper
Remote Work Checklist

Thuis veilig en efficiënt werken met Teams

Teams biedt diverse aantrekkelijke communicatiemogelijkheden waardoor je minstens zo productief en efficiënt kunt blijven werken als je op kantoor gewend bent. We hebben een checklist met tips over hoe je veilig en efficiënt kunt thuiswerken met Microsoft Teams.

Download de Checklist

Online (video) vergaderen

Communiceer met je complete team, externen, een selecte groep of 1-op-1 vanaf elke locatie en wanneer je maar wil via chat of video. Ook is het nog eens mogelijk om online vergaderingen vast te leggen, zodat de personen die niet aanwezig waren deze op een later tijdstip terug kunnen kijken. Een achtergrond dat afleidt? Vervaag je achtergrond of vervang deze met een logo of iets anders, zodat je collega gefocust blijft op het gesprek.

 • Live samenwerken met collega’s

 • Chatten met collega’s

 • Vergaderen met jouw team

 • Chathistorie inzien indien je later bent toegevoegd aan een team
Microsoft Surface Pro
Microsoft Surface Pro

Werk samen met mensen buiten de organisatie

Op elk moment van de dag online samenwerken met teamleden en eventuele externen in een bepaald (project)team.  Naast de desktop- bestaat er ook een mobiele versie, zo kun je altijd nog een aanpassing doen of verder werken waar je gebleven was, op elk apparaat en plaatsonafhankelijk. Typ @ gevolgd door de naam of het e-mailadres van je teamlid in een chat- of kanaalgesprek en selecteer de juiste persoon. Deze persoon ontvangt hier een melding van in de activiteitenfeed.

 • Nodig externen uit voor een team

 • Pas je bestanden aan wanneer je maar wil

 • Ook via mobiel je bestanden aanpassen

Bestanden inzien, opslaan en delen

Samenwerken en eenvoudig kunnen terug zien wie welke activiteit heeft uitgevoerd. Behoud het overzicht en maak handige kanalen aan om informatie te delen en op te slaan. Bestanden die je deelt in je kanaal worden automatisch opgeslagen in Sharepoint Online. De bestanden die je deelt in Chat, privégesprek of groepsgesprek, worden opgeslagen in jouw eigen persoonlijke OneDrive.

 • Bestanden delen met jouw team

 • Opgeslagen bestanden inzien vanuit OneDrive of Sharepoint 

Office 365 gaat verder als Microsoft 365
Hulpprogramma's en services toevoegen

Hulpprogramma’s en services toevoegen

Creëer je eigen online werkomgeving zonder het overzicht te verliezen op alle verschillende teams en projecten. Voeg per kanaal jouw favoriete hulpprogramma’s zoals: Planner, Power BI of PowerPoint toe en maak deze direct toegankelijk. Maar voeg ook per team bijvoorbeeld een CRM-systeem toe of externe apps zoals Trello. Pin belangrijke websites in je dashboard en notificaties instellen voor andere externe apps zoals Twitter en GitHub.

 • Favoriete tabbladen toevoegen

 • De keuze om zelf tabbladen te maken en in te voegen

 • Plan vergaderingen of taken met de tab Planner

Volledige integratie met Office 365

Microsoft Teams is geïntegreerd in Office 365 en zorgt ervoor dat je automatisch toegang hebt tot OneDrive binnen de Teams-omgeving. Er is ook geen extra inlogvereiste nodig. Het biedt de functies voor beveiliging en compliance die je als bedrijf van Office 365 mag verwachten. Zo zijn gegevens altijd versleuteld, zowel tijdens de opslag als verzending.

 • Geen aparte inlog nodig

 • Automatische toegang tot OneDrive

 • Geplande vergaderingen zijn te zien in Outlook

Thuiswerken

Nu 6 maanden gratis

Heb je nog geen geschikte licentie om met Microsoft Teams of Office 365 – inclusief Teams – aan de slag te gaan? Nu de urgentie om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken nog nooit zo hoog is geweest, bieden wij gratis licenties aan voor zes maanden voor Office 365 E1.

Wil jij 6 maanden GRATIS werken met Teams? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag op weg. Bel + 72 727 1100 of mail: info@herke.nl

Meer weten over Teams?

Thuiswerken, het klinkt zo alledaags en vertrouwd. En het lijkt steeds meer de norm te worden, maar het is nog steeds niet voor iedere werknemer vanzelfsprekend dat je overal toegang hebt tot het bedrijfsnetwerk en de systemen en applicaties.

In deze whitepaper loodsen we je door de mogelijkheden van Teams en voorzien we je van tips over hoe je Teams nog slimmer kunt gebruiken.

Whitepaper
Thuiswerken met Microsoft Teams

Interesse?

Neem contact met ons op en wij zorgen dat jullie snel productief en efficiënt kunnen samenwerken met Teams.

Bel nu

Over Herke ICT Group

Al ruim 20 jaar helpt Herke ICT Group kleine en middelgrote bedrijven met het automatiseren van hun werkprocessen. Niet alleen in de bouw, ook aan andere projectgeoriënteerde branches bieden wij dé oplossing voor elke digitale uitdaging. Onze Digital Cloud Suite bestaat uit innovatie IT-oplossingen die jouw dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren. Van veilige werkplekken en intelligente BI rapportages tot slimme business apps.