Hoeveel technische beveiligingsmaatregelen je ook neemt, uiteindelijk zijn het jouw medewerkers die dagelijks met de systemen en informatievoorzieningen werken. Zij vormen dan ook veruit het grootste risico. Maar liefst 91% van de cyberaanvallen begint met een phising- of andere social engineering poging. Je moet kunnen vertrouwen op het vermogen van je medewerker om hier niet in te trappen.

Hoe cyberbewust ben jij?

Zijn jij en jouw collega’s bewust van de essentiële rol die jullie spelen op het gebied van de beveiliging van belangrijke bedrijfsinformatie? De meeste organisaties bevinden zich in de eerste fase van cyberbewustzijn waarin ze onbewust onbeschermd zijn. In deze fase beseft men niet dat ze onveilig werken en een groot risico lopen om slachtoffer te worden van een cyberaanval. Meet het bewustzijn van jou en jouw collega’s door middel van onze awareness check. En ontdek zo welke stappen je moet nemen om het cyberbewustzijn te vergroten en belangrijke bedrijfsgegevens beter te beschermen.

Aanvragen meer informatie awareness check
Cyberbewustzijn medewerkers: Hoe cyberbewust ben jij?
Cyberbewustzijn medewerkers: Verhoog het cyberbewustzijn met training en kennis

Training en kennis

Inzicht in het cyberbewustzijn van jouw medewerkers is de eerste stap. Maar hoe verhoog je dit bewustzijn? Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren wij jou en jouw collega’s in een interactieve training veilig om te gaan met bedrijfsgegevens. Maar ook cybercriminelen passen hun tactieken aan. Met onze periodieke herhaaltrainingen zorg jij er voor dat het bewustzijn van jouw medewerkers op het juiste niveau blijft. Meer weten?