Nieuws
De Boer

Herke ICT Group verwelkomt De Boer als nieuwe klant

Na een intensief offertetraject heeft Herke ICT Group een mooie opdracht van De Boer (voormalig De Boer Tenten) verkregen. Voor 50 gebruikers kiezen zij voor Herke Dynamics xRM. En voor al haar vestigingen, wereldwijd, heeft De Boer een Open Value Subscription (OVS) contract voor Office en Windows afgesloten.

Wereldwijd
Herke Dynamics xRM is een softwareoplossing die gebaseerd is op Microsoft Dynamics CRM waar add-ons/extra modules aan toegevoegd zijn. Daarnaast heeft De Boer voor 140 geautomatiseerde werkplekken wereldwijd een OVS contract afgesloten. Hierdoor hebben zij recht op de nieuwste versies van Office, Windows 7 en CAL. Een groot voordeel van dit contract is het eenvoudige licentiebeheer (één overeenkomst voor de hele organisatie) en de mogelijkheid om tijdens de contractperiode het aantal licenties bij te stellen.

Efficiënt
De Boer is erg enthousiast over de CRM applicatie met documentbeheer. Daarbij gaat Herke ICT Group een add-on/extra module bouwen om op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier offertes op te zetten. Met de komst van Herke Dynamics xRM is De Boer in staat om efficiënter te werken en gedetailleerde informatie op management niveau te halen.

De Boer 
De Boer is toonaangevend in de verhuur van tijdelijke accommodaties en realiseert projecten voor evenementen en zakelijke toepassingen wereldwijd. De kantoren zijn verspreid over de wereld met het hoofdkantoor in Alkmaar. Wereldwijd werken er meer dan 350 mensen. In het hoogseizoen komen daar nog 150 tijdelijke krachten bij.

Benieuwd wat Herke Dynamics xRM of een OVS contract voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Karin Buzing of Mark Hiddinga op telefoonnummer 072-7271100.