Nieuws

De Boer Structures kiest voor Microsoft Lync

Na een mooie opdracht voor Herke Dynamics xRM heeft De Boer Structures (voorheen De Boer Tenten) voor haar telefonie nu ook gekozen voor Microsoft Lync. “Na een goede presentatie heeft Herke ICT Group ons overtuigd van de vele mogelijkheden die Microsoft Lync biedt”, vertelt Michiel Hennekens (ICT Coördinator De Boer Structures). Voor De Boer Structures in Nederland installeert Herke ICT Group een complete Microsoft Lync omgeving die bestaat uit een server, telefoon-devices en Lync software.

Flexibel
“Onze telefooncentrale is aan vervanging toe”, vertel Michiel Hennekens. “Microsoft Lync is een goedkope en zeer flexibele oplossing. Wij maken al gebruik van Windows 7 en Microsoft Office. Het gebruik van Microsoft Lync is een waardevolle toevoeging. Daarnaast gaan wij Microsoft Lync ook voor onze buitenlandse vestigingen inzetten. Hierdoor is het mogelijk dat de verschillende vestigingen intern maar ook naar elkaar kosteloos kunnen bellen.”

Snel en slim communiceren 
Microsoft Lync biedt bedrijven een snelle en slimme manier om communicatie en bereikbaarheid te vereenvoudigen. De aanwezigheidsfunctionaliteit laat weten wanneer en op welke manier iemand het beste te bereiken is. Met één klik kunnen documenten of het bureaublad worden gedeeld. Microsoft Lync maakt het mogelijk om locatie onafhankelijk eenvoudig te communiceren. Zeker voor bedrijven waar de bezetting wisselt, mensen thuis werken of op andere locaties en Het Nieuwe Werken onder de aandacht is, is Microsoft Lync een waardevolle toevoeging.

Betrouwbaar
Michiel Hennekens vertelt: “Herke ICT Group maakt zelf ook gebruik van Microsoft Lync. Wij hebben de inzet van Microsoft Lync met eigen ogen kunnen zien en zijn hierdoor erg enthousiast geworden. Herke ICT Group zien wij als betrouwbare partner voor onze ICT.”

De Boer Structures 
De Boer Structures is serviceleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor grote evenementen en urgente zakelijke toepassingen. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer Structures nu ook kantoren in 7 West-Europese landen en Qatar. Daarnaast wordt De Boer Structures vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Rusland. Wereldwijd werken er zo’n 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt dit met 150 tijdelijke krachten op.